Doorgaan naar hoofdcontent

Nagellak remover met rozengeur

We weten allemaal dat aceton niet goed is voor je nagels en dat dit chemische goedje je nagels kan laten uitdrogen. Je bent een grote nagellak fan en kloddert vaak een ander kleurtje op je nagels, dan is niets zo vervelend dan uitgedroogde nagels. Trind heeft daarom een extra milde nailpolish remover ontwikkeld die acetonvrij en olievrij is. Deze aceton maakt je nagels snel en goed schoon en de nagellak verwijder je hiermee makkelijk.

Ook is de Trind nailpolish remover effectief en veilig, waarom? Er wordt gebruikt gemaakt van oplosmiddelen die het minst agressief zijn voor je nagels en de huid eromheen. Hiermee wordt uitdroging van je nagels voorkomen. Daarbij heeft de remover een lichte rozengeur die na het gebruik een paar seconde vrij komt. Trind heeft daardoor de oplossing gevonden voor de vele klachten over de geur van de chemische removers. Leuk om erbij te vermelden is dat de fles een perfecte afsluiting heeft waardoor de fles dus niet kan gaan lekken. Wat ons betreft de perfecte nagellak remover!

De remover kost € 6,95


Tijdelijke speciale promotie Bij aankoop van de Trind Nail Repair Natural à € 12,95, gratis een Trind Nailpolish Remover t.w.v. € 6,95. 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.