Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Nagellak remover met rozengeur

We weten allemaal dat aceton niet goed is voor je nagels en dat dit chemische goedje je nagels kan laten uitdrogen. Je bent een grote nagellak fan en kloddert vaak een ander kleurtje op je nagels, dan is niets zo vervelend dan uitgedroogde nagels. Trind heeft daarom een extra milde nailpolish remover ontwikkeld die acetonvrij en olievrij is. Deze aceton maakt je nagels snel en goed schoon en de nagellak verwijder je hiermee makkelijk.

Ook is de Trind nailpolish remover effectief en veilig, waarom? Er wordt gebruikt gemaakt van oplosmiddelen die het minst agressief zijn voor je nagels en de huid eromheen. Hiermee wordt uitdroging van je nagels voorkomen. Daarbij heeft de remover een lichte rozengeur die na het gebruik een paar seconde vrij komt. Trind heeft daardoor de oplossing gevonden voor de vele klachten over de geur van de chemische removers. Leuk om erbij te vermelden is dat de fles een perfecte afsluiting heeft waardoor de fles dus niet kan gaan lekken. Wat ons betreft de perfecte nagellak remover!

De remover kost € 6,95


Tijdelijke speciale promotie Bij aankoop van de Trind Nail Repair Natural à € 12,95, gratis een Trind Nailpolish Remover t.w.v. € 6,95.