Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Nagellak remover met rozengeur

We weten allemaal dat aceton niet goed is voor je nagels en dat dit chemische goedje je nagels kan laten uitdrogen. Je bent een grote nagellak fan en kloddert vaak een ander kleurtje op je nagels, dan is niets zo vervelend dan uitgedroogde nagels. Trind heeft daarom een extra milde nailpolish remover ontwikkeld die acetonvrij en olievrij is. Deze aceton maakt je nagels snel en goed schoon en de nagellak verwijder je hiermee makkelijk.

Ook is de Trind nailpolish remover effectief en veilig, waarom? Er wordt gebruikt gemaakt van oplosmiddelen die het minst agressief zijn voor je nagels en de huid eromheen. Hiermee wordt uitdroging van je nagels voorkomen. Daarbij heeft de remover een lichte rozengeur die na het gebruik een paar seconde vrij komt. Trind heeft daardoor de oplossing gevonden voor de vele klachten over de geur van de chemische removers. Leuk om erbij te vermelden is dat de fles een perfecte afsluiting heeft waardoor de fles dus niet kan gaan lekken. Wat ons betreft de perfecte nagellak remover!

De remover kost € 6,95


Tijdelijke speciale promotie Bij aankoop van de Trind Nail Repair Natural à € 12,95, gratis een Trind Nailpolish Remover t.w.v. € 6,95.