Doorgaan naar hoofdcontent

Musthave van deze zomer: TKEES slippers

Het is bijna slipper tijd! In de zomer lopen we natuurlijk het liefst op makkelijke slippers zodat onze voetjes ook nog een beetje kunnen meegenieten van de zon en daarbij je voeten krijgen adem na maanden vast te hebben gezeten in donkere winterschoenen. Je voeten mogen gezien worden met de slippertjes van TKEES.

Kende jij het merk al? TKEES heeft een grote collectie slippertjes in maar liefst 40 verschillende kleuren en zijn dé musthave van dit jaar! Celebs zijn er al meerdere keren mee gespot en zeg nou zelf? We hebben nooit genoeg slippers toch? Voor iedere outfit een andere kleur slipper!

De verschillende kleuren TKEES slippers zijn onderverdeeld in de namen van Make-up soorten als liners, foundations, highlighters, shadows, lipsticks, blushes, glosses, creams en polishes. We kunnen spreken van Cosmetics for you feet! De slippers dragen een prijskaartje van € 59,95.

Meer informatie? Surf naar www.tkees.comMevrouw Conrad is al meerdere keren gespot met deze hebbedingetjes voor aan je voeten maar ook celebs als Angelina Jolie, Jessica Alba en Nicky Hilton zijn fan van TKEES.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.