Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Musthave van deze zomer: TKEES slippers

Het is bijna slipper tijd! In de zomer lopen we natuurlijk het liefst op makkelijke slippers zodat onze voetjes ook nog een beetje kunnen meegenieten van de zon en daarbij je voeten krijgen adem na maanden vast te hebben gezeten in donkere winterschoenen. Je voeten mogen gezien worden met de slippertjes van TKEES.

Kende jij het merk al? TKEES heeft een grote collectie slippertjes in maar liefst 40 verschillende kleuren en zijn dé musthave van dit jaar! Celebs zijn er al meerdere keren mee gespot en zeg nou zelf? We hebben nooit genoeg slippers toch? Voor iedere outfit een andere kleur slipper!

De verschillende kleuren TKEES slippers zijn onderverdeeld in de namen van Make-up soorten als liners, foundations, highlighters, shadows, lipsticks, blushes, glosses, creams en polishes. We kunnen spreken van Cosmetics for you feet! De slippers dragen een prijskaartje van € 59,95.

Meer informatie? Surf naar www.tkees.comMevrouw Conrad is al meerdere keren gespot met deze hebbedingetjes voor aan je voeten maar ook celebs als Angelina Jolie, Jessica Alba en Nicky Hilton zijn fan van TKEES.