Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Musthave van deze zomer: TKEES slippers

Het is bijna slipper tijd! In de zomer lopen we natuurlijk het liefst op makkelijke slippers zodat onze voetjes ook nog een beetje kunnen meegenieten van de zon en daarbij je voeten krijgen adem na maanden vast te hebben gezeten in donkere winterschoenen. Je voeten mogen gezien worden met de slippertjes van TKEES.

Kende jij het merk al? TKEES heeft een grote collectie slippertjes in maar liefst 40 verschillende kleuren en zijn dé musthave van dit jaar! Celebs zijn er al meerdere keren mee gespot en zeg nou zelf? We hebben nooit genoeg slippers toch? Voor iedere outfit een andere kleur slipper!

De verschillende kleuren TKEES slippers zijn onderverdeeld in de namen van Make-up soorten als liners, foundations, highlighters, shadows, lipsticks, blushes, glosses, creams en polishes. We kunnen spreken van Cosmetics for you feet! De slippers dragen een prijskaartje van € 59,95.

Meer informatie? Surf naar www.tkees.comMevrouw Conrad is al meerdere keren gespot met deze hebbedingetjes voor aan je voeten maar ook celebs als Angelina Jolie, Jessica Alba en Nicky Hilton zijn fan van TKEES.