Musthave van deze zomer: TKEES slippers

Het is bijna slipper tijd! In de zomer lopen we natuurlijk het liefst op makkelijke slippers zodat onze voetjes ook nog een beetje kunnen meegenieten van de zon en daarbij je voeten krijgen adem na maanden vast te hebben gezeten in donkere winterschoenen. Je voeten mogen gezien worden met de slippertjes van TKEES.

Kende jij het merk al? TKEES heeft een grote collectie slippertjes in maar liefst 40 verschillende kleuren en zijn dé musthave van dit jaar! Celebs zijn er al meerdere keren mee gespot en zeg nou zelf? We hebben nooit genoeg slippers toch? Voor iedere outfit een andere kleur slipper!

De verschillende kleuren TKEES slippers zijn onderverdeeld in de namen van Make-up soorten als liners, foundations, highlighters, shadows, lipsticks, blushes, glosses, creams en polishes. We kunnen spreken van Cosmetics for you feet! De slippers dragen een prijskaartje van € 59,95.

Meer informatie? Surf naar www.tkees.comMevrouw Conrad is al meerdere keren gespot met deze hebbedingetjes voor aan je voeten maar ook celebs als Angelina Jolie, Jessica Alba en Nicky Hilton zijn fan van TKEES.