Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Musthave van deze zomer: TKEES slippers

Het is bijna slipper tijd! In de zomer lopen we natuurlijk het liefst op makkelijke slippers zodat onze voetjes ook nog een beetje kunnen meegenieten van de zon en daarbij je voeten krijgen adem na maanden vast te hebben gezeten in donkere winterschoenen. Je voeten mogen gezien worden met de slippertjes van TKEES.

Kende jij het merk al? TKEES heeft een grote collectie slippertjes in maar liefst 40 verschillende kleuren en zijn dé musthave van dit jaar! Celebs zijn er al meerdere keren mee gespot en zeg nou zelf? We hebben nooit genoeg slippers toch? Voor iedere outfit een andere kleur slipper!

De verschillende kleuren TKEES slippers zijn onderverdeeld in de namen van Make-up soorten als liners, foundations, highlighters, shadows, lipsticks, blushes, glosses, creams en polishes. We kunnen spreken van Cosmetics for you feet! De slippers dragen een prijskaartje van € 59,95.

Meer informatie? Surf naar www.tkees.comMevrouw Conrad is al meerdere keren gespot met deze hebbedingetjes voor aan je voeten maar ook celebs als Angelina Jolie, Jessica Alba en Nicky Hilton zijn fan van TKEES.