Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Musthave: Shortjes

We kunnen onze lange spijkerbroeken wel in de kast stoppen en plaats maken voor de musthave van dit jaar, de shortjes. Verschillende kleuren en stoffen, het maakt niet uit. Nu is het nog een beetje te koud om in je blote beentjes naar buiten te wandelen maar de trend van dit moment, een shortje met een panty of legging een paar leuke boots eronder en ready you are!

Natuurlijk is het ook leuk om je saaie en simpele shortje te veranderen in een echte eyecatcher. Versier je shortje met studs, maak er een paar gaten in, scheur  een stuk van het achterzakje kapot kortom, laat je fantasie de vrije loop en doop je shortje tot een uniek exemplaar. Wij hebben alvast een paar shortjes voor je opgezocht waar je zeker wat leuks mee kan doen of gewoon zo kunt laten.

Zit er een leuke short voor je tussen? Klik dan op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen.
Funky Oline Short Pieces € 29,95
Rulco Short Vila € 34,95


Tito MH Short Only € 26,95
Outfitters Nation Short € 24,95
Outfitters Nation Short € 34,95