Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Musthave: Shortjes

We kunnen onze lange spijkerbroeken wel in de kast stoppen en plaats maken voor de musthave van dit jaar, de shortjes. Verschillende kleuren en stoffen, het maakt niet uit. Nu is het nog een beetje te koud om in je blote beentjes naar buiten te wandelen maar de trend van dit moment, een shortje met een panty of legging een paar leuke boots eronder en ready you are!

Natuurlijk is het ook leuk om je saaie en simpele shortje te veranderen in een echte eyecatcher. Versier je shortje met studs, maak er een paar gaten in, scheur  een stuk van het achterzakje kapot kortom, laat je fantasie de vrije loop en doop je shortje tot een uniek exemplaar. Wij hebben alvast een paar shortjes voor je opgezocht waar je zeker wat leuks mee kan doen of gewoon zo kunt laten.

Zit er een leuke short voor je tussen? Klik dan op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen.
Funky Oline Short Pieces € 29,95
Rulco Short Vila € 34,95


Tito MH Short Only € 26,95
Outfitters Nation Short € 24,95
Outfitters Nation Short € 34,95