Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Musthave: Shortjes

We kunnen onze lange spijkerbroeken wel in de kast stoppen en plaats maken voor de musthave van dit jaar, de shortjes. Verschillende kleuren en stoffen, het maakt niet uit. Nu is het nog een beetje te koud om in je blote beentjes naar buiten te wandelen maar de trend van dit moment, een shortje met een panty of legging een paar leuke boots eronder en ready you are!

Natuurlijk is het ook leuk om je saaie en simpele shortje te veranderen in een echte eyecatcher. Versier je shortje met studs, maak er een paar gaten in, scheur  een stuk van het achterzakje kapot kortom, laat je fantasie de vrije loop en doop je shortje tot een uniek exemplaar. Wij hebben alvast een paar shortjes voor je opgezocht waar je zeker wat leuks mee kan doen of gewoon zo kunt laten.

Zit er een leuke short voor je tussen? Klik dan op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen.
Funky Oline Short Pieces € 29,95
Rulco Short Vila € 34,95


Tito MH Short Only € 26,95
Outfitters Nation Short € 24,95
Outfitters Nation Short € 34,95