Doorgaan naar hoofdcontent

Musthave: Shortjes

We kunnen onze lange spijkerbroeken wel in de kast stoppen en plaats maken voor de musthave van dit jaar, de shortjes. Verschillende kleuren en stoffen, het maakt niet uit. Nu is het nog een beetje te koud om in je blote beentjes naar buiten te wandelen maar de trend van dit moment, een shortje met een panty of legging een paar leuke boots eronder en ready you are!

Natuurlijk is het ook leuk om je saaie en simpele shortje te veranderen in een echte eyecatcher. Versier je shortje met studs, maak er een paar gaten in, scheur  een stuk van het achterzakje kapot kortom, laat je fantasie de vrije loop en doop je shortje tot een uniek exemplaar. Wij hebben alvast een paar shortjes voor je opgezocht waar je zeker wat leuks mee kan doen of gewoon zo kunt laten.

Zit er een leuke short voor je tussen? Klik dan op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen.
Funky Oline Short Pieces € 29,95
Rulco Short Vila € 34,95


Tito MH Short Only € 26,95
Outfitters Nation Short € 24,95
Outfitters Nation Short € 34,95

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.