Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Musthave oordopjes

Oordopjes heb je nooit genoeg. Verschillende soorten, kleuren en maten, je kunt het zo gek niet bedenken. Toen wij aan rondneuzen waar in de webshop van de bijenkorf kwamen we een aantal leuke musthave oordopjes tegen. Oordopjes die je zeker gezien moet hebben en waarvan je er minstens één paar in huis moet hebben.

Wat zullen de mensen om je heen vreemd opkijken als er vliegen uit je oren komen of kikkertjes! Wij vinden ze erg leuk en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Je kunt ze meteen bestellen door op de link onder je favoriet te klikken.

Voor welke oordopjes ga jij? of hou je het toch liever bij de simpele oordopjes zonder poespas?www.Bijenkorf.nl