Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Musthave oordopjes

Oordopjes heb je nooit genoeg. Verschillende soorten, kleuren en maten, je kunt het zo gek niet bedenken. Toen wij aan rondneuzen waar in de webshop van de bijenkorf kwamen we een aantal leuke musthave oordopjes tegen. Oordopjes die je zeker gezien moet hebben en waarvan je er minstens één paar in huis moet hebben.

Wat zullen de mensen om je heen vreemd opkijken als er vliegen uit je oren komen of kikkertjes! Wij vinden ze erg leuk en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Je kunt ze meteen bestellen door op de link onder je favoriet te klikken.

Voor welke oordopjes ga jij? of hou je het toch liever bij de simpele oordopjes zonder poespas?www.Bijenkorf.nl