Doorgaan naar hoofdcontent

Musthave oordopjes

Oordopjes heb je nooit genoeg. Verschillende soorten, kleuren en maten, je kunt het zo gek niet bedenken. Toen wij aan rondneuzen waar in de webshop van de bijenkorf kwamen we een aantal leuke musthave oordopjes tegen. Oordopjes die je zeker gezien moet hebben en waarvan je er minstens één paar in huis moet hebben.

Wat zullen de mensen om je heen vreemd opkijken als er vliegen uit je oren komen of kikkertjes! Wij vinden ze erg leuk en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Je kunt ze meteen bestellen door op de link onder je favoriet te klikken.

Voor welke oordopjes ga jij? of hou je het toch liever bij de simpele oordopjes zonder poespas?www.Bijenkorf.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.