Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Musthave oordopjes

Oordopjes heb je nooit genoeg. Verschillende soorten, kleuren en maten, je kunt het zo gek niet bedenken. Toen wij aan rondneuzen waar in de webshop van de bijenkorf kwamen we een aantal leuke musthave oordopjes tegen. Oordopjes die je zeker gezien moet hebben en waarvan je er minstens één paar in huis moet hebben.

Wat zullen de mensen om je heen vreemd opkijken als er vliegen uit je oren komen of kikkertjes! Wij vinden ze erg leuk en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Je kunt ze meteen bestellen door op de link onder je favoriet te klikken.

Voor welke oordopjes ga jij? of hou je het toch liever bij de simpele oordopjes zonder poespas?www.Bijenkorf.nl