Doorgaan naar hoofdcontent

Musthave: Drinkfles met panterprint

Ieder jaar weer komen is de panterprint een grote hit in de mode wereld, eigenlijk is deze trend nooit uit de mode! Ben je regelmatig op pad of sport je veel? Dan heeft Sigg de ideale oplossing gevonden voor de modebewuste dames onder ons, namelijk de opvallende en tijdloze drinkfles in panterprint. Daar mag je zeker mee gespot worden in de sportschool.

Drinkflessen van het Zwitserse merk Sigg worden gemaakt uit één stuk aluminium. De Sigg Leo waterfles is licht in gewicht, sterk, duurzaam en lekvrij. De speciale binnencoating is elastisch en onbreekbaar, daardoor is de fles geschikt voor elke vloeistof. Alle doppen zijn 100% lekvrij, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.
Sigg Leo is verkrijgbaar via www.wehkamp.nl. Winkeladviesprijs drinkfles à 0,6 liter: € 18,95

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.