Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Musthave: Drinkfles met panterprint

Ieder jaar weer komen is de panterprint een grote hit in de mode wereld, eigenlijk is deze trend nooit uit de mode! Ben je regelmatig op pad of sport je veel? Dan heeft Sigg de ideale oplossing gevonden voor de modebewuste dames onder ons, namelijk de opvallende en tijdloze drinkfles in panterprint. Daar mag je zeker mee gespot worden in de sportschool.

Drinkflessen van het Zwitserse merk Sigg worden gemaakt uit één stuk aluminium. De Sigg Leo waterfles is licht in gewicht, sterk, duurzaam en lekvrij. De speciale binnencoating is elastisch en onbreekbaar, daardoor is de fles geschikt voor elke vloeistof. Alle doppen zijn 100% lekvrij, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.
Sigg Leo is verkrijgbaar via www.wehkamp.nl. Winkeladviesprijs drinkfles à 0,6 liter: € 18,95