Doorgaan naar hoofdcontent

Meest bizare verzamelingen

Bijna iedereen heeft vroeger wel eens iets verzameld zoals, schelpjes, bierdopjes/lipjes, steentjes maar er bestaan zo ontzettend veel verzamelaars over de hele wereld en de raarste verzamelingen. Wist je bijvoorbeeld dat er mensen zijn die lege wc-rolletjes sparen? Er een museum bestaat waar je aangebrand eten kunt bewonderen?

Wij hebben de meest vreemde en rare verzamelingen op een rijtje gezet en moeten eerlijk zeggen, dit zijn niet echt items waarvan je verwacht dat ze gespaard zouden worden.

Heb jij vroeger zelf wel eens iets gespaard?

Dit is wat je noemt een verzameling van boodschappenlijstjes!



Wat dacht je van deze meneer? Die verzameld lege pakjes sigaretten! Stiekem moeten we toegeven dat het best een leuk effect heeft, toch? 
Deze man spant wel de kroon met zijn verzameling en naar onze mening toch één van de meest rare verzamelingen ooit en met ooit bedoelen we ook echt ooit! Deze man spaart namelijk geslachtsdelen van alle soorten dieren, de mannelijke kant wel te verstaan! Jakkie!
Deze foto heeft weinig uitleg nodig! Te smerig voor woorden! Navel pluis van een paar jaar, wat moet je ermee?
Je kent die zakjes toch wel die je krijgt bij een bordje patat of een broodje kroket met mayo of mosterd? Juist! Die kun je natuurlijk ook gaan verzamelen.


Bron: Flickr/Thatcars/dontpaniconline/Greendump

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.