Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Meest bizare verzamelingen

Bijna iedereen heeft vroeger wel eens iets verzameld zoals, schelpjes, bierdopjes/lipjes, steentjes maar er bestaan zo ontzettend veel verzamelaars over de hele wereld en de raarste verzamelingen. Wist je bijvoorbeeld dat er mensen zijn die lege wc-rolletjes sparen? Er een museum bestaat waar je aangebrand eten kunt bewonderen?

Wij hebben de meest vreemde en rare verzamelingen op een rijtje gezet en moeten eerlijk zeggen, dit zijn niet echt items waarvan je verwacht dat ze gespaard zouden worden.

Heb jij vroeger zelf wel eens iets gespaard?

Dit is wat je noemt een verzameling van boodschappenlijstjes!Wat dacht je van deze meneer? Die verzameld lege pakjes sigaretten! Stiekem moeten we toegeven dat het best een leuk effect heeft, toch? 
Deze man spant wel de kroon met zijn verzameling en naar onze mening toch één van de meest rare verzamelingen ooit en met ooit bedoelen we ook echt ooit! Deze man spaart namelijk geslachtsdelen van alle soorten dieren, de mannelijke kant wel te verstaan! Jakkie!
Deze foto heeft weinig uitleg nodig! Te smerig voor woorden! Navel pluis van een paar jaar, wat moet je ermee?
Je kent die zakjes toch wel die je krijgt bij een bordje patat of een broodje kroket met mayo of mosterd? Juist! Die kun je natuurlijk ook gaan verzamelen.


Bron: Flickr/Thatcars/dontpaniconline/Greendump