Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Meest bizare verzamelingen

Bijna iedereen heeft vroeger wel eens iets verzameld zoals, schelpjes, bierdopjes/lipjes, steentjes maar er bestaan zo ontzettend veel verzamelaars over de hele wereld en de raarste verzamelingen. Wist je bijvoorbeeld dat er mensen zijn die lege wc-rolletjes sparen? Er een museum bestaat waar je aangebrand eten kunt bewonderen?

Wij hebben de meest vreemde en rare verzamelingen op een rijtje gezet en moeten eerlijk zeggen, dit zijn niet echt items waarvan je verwacht dat ze gespaard zouden worden.

Heb jij vroeger zelf wel eens iets gespaard?

Dit is wat je noemt een verzameling van boodschappenlijstjes!Wat dacht je van deze meneer? Die verzameld lege pakjes sigaretten! Stiekem moeten we toegeven dat het best een leuk effect heeft, toch? 
Deze man spant wel de kroon met zijn verzameling en naar onze mening toch één van de meest rare verzamelingen ooit en met ooit bedoelen we ook echt ooit! Deze man spaart namelijk geslachtsdelen van alle soorten dieren, de mannelijke kant wel te verstaan! Jakkie!
Deze foto heeft weinig uitleg nodig! Te smerig voor woorden! Navel pluis van een paar jaar, wat moet je ermee?
Je kent die zakjes toch wel die je krijgt bij een bordje patat of een broodje kroket met mayo of mosterd? Juist! Die kun je natuurlijk ook gaan verzamelen.


Bron: Flickr/Thatcars/dontpaniconline/Greendump