Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Meest bizare verzamelingen

Bijna iedereen heeft vroeger wel eens iets verzameld zoals, schelpjes, bierdopjes/lipjes, steentjes maar er bestaan zo ontzettend veel verzamelaars over de hele wereld en de raarste verzamelingen. Wist je bijvoorbeeld dat er mensen zijn die lege wc-rolletjes sparen? Er een museum bestaat waar je aangebrand eten kunt bewonderen?

Wij hebben de meest vreemde en rare verzamelingen op een rijtje gezet en moeten eerlijk zeggen, dit zijn niet echt items waarvan je verwacht dat ze gespaard zouden worden.

Heb jij vroeger zelf wel eens iets gespaard?

Dit is wat je noemt een verzameling van boodschappenlijstjes!Wat dacht je van deze meneer? Die verzameld lege pakjes sigaretten! Stiekem moeten we toegeven dat het best een leuk effect heeft, toch? 
Deze man spant wel de kroon met zijn verzameling en naar onze mening toch één van de meest rare verzamelingen ooit en met ooit bedoelen we ook echt ooit! Deze man spaart namelijk geslachtsdelen van alle soorten dieren, de mannelijke kant wel te verstaan! Jakkie!
Deze foto heeft weinig uitleg nodig! Te smerig voor woorden! Navel pluis van een paar jaar, wat moet je ermee?
Je kent die zakjes toch wel die je krijgt bij een bordje patat of een broodje kroket met mayo of mosterd? Juist! Die kun je natuurlijk ook gaan verzamelen.


Bron: Flickr/Thatcars/dontpaniconline/Greendump