Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Mattel komt met kale Barbie voor kankerpatientjes

Een paar maanden geleden werd er een Facebook pagina opgericht door twee moeders waarvan beide hun dochter de vreselijke ziekte kanker hebben. De twee moeders vonden dat het tijd werd voor een kale barbie om kinderen te laten inzien dat kaal zijn niet raar is. Mattel weigerde om hieraan mee te werken maar zijn nu toch overstag gegaan.

In Januari startte de moeders de facebook pagina Beautiful and Bald Barbie op en nu staat de like teller op meer dan 156.000 likes!  Door de vele media aandacht voor de actie van de twee moeders heeft Mattel de twee uitgenodigd voor een gesprek om hun ideeën te bespreken. De kale barbie zal in 2013 uitgebracht worden inclusief accessoires zoals pruiken waardoor de kinderen de Barbie ook helemaal zelf kunnen aankleden.De Barbie zal niet in de winkels komen te liggen maar zullen worden gedoneerd aan diversen ziekenhuizen waarbij kankerpatientjes behandeld worden tegen deze vreselijke ziekte.

Beide dames vinden het erg jammer dat de Barbie niet in de winkels zal verschijnen maar aangezien deze actie zo onwijs veel aandacht krijgt zal het ons niets verbazen dat de dames Mattel nog zover krijgen om de Barbie alsnog in de winkels uit te brengen. Deze dames hebben een geweldig initiatief bedacht en wij liken met alle liefde mee. Jij ook?