Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Mattel komt met kale Barbie voor kankerpatientjes

Een paar maanden geleden werd er een Facebook pagina opgericht door twee moeders waarvan beide hun dochter de vreselijke ziekte kanker hebben. De twee moeders vonden dat het tijd werd voor een kale barbie om kinderen te laten inzien dat kaal zijn niet raar is. Mattel weigerde om hieraan mee te werken maar zijn nu toch overstag gegaan.

In Januari startte de moeders de facebook pagina Beautiful and Bald Barbie op en nu staat de like teller op meer dan 156.000 likes!  Door de vele media aandacht voor de actie van de twee moeders heeft Mattel de twee uitgenodigd voor een gesprek om hun ideeën te bespreken. De kale barbie zal in 2013 uitgebracht worden inclusief accessoires zoals pruiken waardoor de kinderen de Barbie ook helemaal zelf kunnen aankleden.De Barbie zal niet in de winkels komen te liggen maar zullen worden gedoneerd aan diversen ziekenhuizen waarbij kankerpatientjes behandeld worden tegen deze vreselijke ziekte.

Beide dames vinden het erg jammer dat de Barbie niet in de winkels zal verschijnen maar aangezien deze actie zo onwijs veel aandacht krijgt zal het ons niets verbazen dat de dames Mattel nog zover krijgen om de Barbie alsnog in de winkels uit te brengen. Deze dames hebben een geweldig initiatief bedacht en wij liken met alle liefde mee. Jij ook?