Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Macbook parfum

Ondertussen het Apple de wereld verovert! Wat klein begon is uitgegroeid tot een mega groot bedrijf. Iedereen wil wel een Macbook in zijn of haar bezit hebben en de geur ruiken van het openen van de Macbook doos. Een kunstenaarsgroep uit Australië kwam op het idee om een parfum te ontwikkelen met de geur van een Macbook.

En dat is gelukt! De parfum ruikt precies naar het openen van een Macbook met als geur tonen o.a lijm, plastic, rubber en papier. Helaas voor de Apple fans zal de geur niet op de markt gebracht worden, zo gaan de geruchten maar zeg nooit nooit, toch? De geur is speciaal ontwikkeld in samenwerking met Air Aroma voor een expositie in Sydney. Dus mocht je dé echte Macbook parfum willen ruiken, dan moet je afreizen naar Sydney.

Zou jij de geur aanschaffen als deze verkocht zou worden in winkels? 


Beeld: Googleimages