Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Macbook parfum

Ondertussen het Apple de wereld verovert! Wat klein begon is uitgegroeid tot een mega groot bedrijf. Iedereen wil wel een Macbook in zijn of haar bezit hebben en de geur ruiken van het openen van de Macbook doos. Een kunstenaarsgroep uit Australië kwam op het idee om een parfum te ontwikkelen met de geur van een Macbook.

En dat is gelukt! De parfum ruikt precies naar het openen van een Macbook met als geur tonen o.a lijm, plastic, rubber en papier. Helaas voor de Apple fans zal de geur niet op de markt gebracht worden, zo gaan de geruchten maar zeg nooit nooit, toch? De geur is speciaal ontwikkeld in samenwerking met Air Aroma voor een expositie in Sydney. Dus mocht je dé echte Macbook parfum willen ruiken, dan moet je afreizen naar Sydney.

Zou jij de geur aanschaffen als deze verkocht zou worden in winkels? 


Beeld: Googleimages