Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Macbook parfum

Ondertussen het Apple de wereld verovert! Wat klein begon is uitgegroeid tot een mega groot bedrijf. Iedereen wil wel een Macbook in zijn of haar bezit hebben en de geur ruiken van het openen van de Macbook doos. Een kunstenaarsgroep uit Australië kwam op het idee om een parfum te ontwikkelen met de geur van een Macbook.

En dat is gelukt! De parfum ruikt precies naar het openen van een Macbook met als geur tonen o.a lijm, plastic, rubber en papier. Helaas voor de Apple fans zal de geur niet op de markt gebracht worden, zo gaan de geruchten maar zeg nooit nooit, toch? De geur is speciaal ontwikkeld in samenwerking met Air Aroma voor een expositie in Sydney. Dus mocht je dé echte Macbook parfum willen ruiken, dan moet je afreizen naar Sydney.

Zou jij de geur aanschaffen als deze verkocht zou worden in winkels? 


Beeld: Googleimages