Doorgaan naar hoofdcontent

Macbook parfum

Ondertussen het Apple de wereld verovert! Wat klein begon is uitgegroeid tot een mega groot bedrijf. Iedereen wil wel een Macbook in zijn of haar bezit hebben en de geur ruiken van het openen van de Macbook doos. Een kunstenaarsgroep uit Australië kwam op het idee om een parfum te ontwikkelen met de geur van een Macbook.

En dat is gelukt! De parfum ruikt precies naar het openen van een Macbook met als geur tonen o.a lijm, plastic, rubber en papier. Helaas voor de Apple fans zal de geur niet op de markt gebracht worden, zo gaan de geruchten maar zeg nooit nooit, toch? De geur is speciaal ontwikkeld in samenwerking met Air Aroma voor een expositie in Sydney. Dus mocht je dé echte Macbook parfum willen ruiken, dan moet je afreizen naar Sydney.

Zou jij de geur aanschaffen als deze verkocht zou worden in winkels? 


Beeld: Googleimages

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.