Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Lush Deodorant poeder The Guv'ner

Lush heeft sinds kort iets nieuws aan hun assortiment toegevoegd, namelijk een deodorant in poedervorm met de naam The Guv'ner. De prodcuten van Lush zijn allemaal unisex dus voor zowel mannen als vrouwen maar The Guv'ner is een écht mannen product. Vandaag nemen we dit nieuwe product onder de loep en zal Jeen zijn oordeel geven over de deodorantpoeder en de belangrijkste vraag beantwoorden, werkt deze poeder ook zoals het zou moeten?

Normaal gesproken heb ik altijd deodorant in spray vorm als AXE. Dit is voor mij dus compleet nieuw. Ik had in het begin erg mijn twijfels of het ook zou gaan werken en hoe je de poeder het beste kunt aanbrengen zonder dat alles onder de deodorant poeder zou gaan zitten.

De poeder zit in een flesje en je kunt er niet omheen dat het afkomstig is van Lush.

Het leuke aan de Lush producten, er zit een sticker op de verpakking (in dit geval het flesje) waarop staat wie het product heeft gemaakt. Monica heeft The Guv'ner onder haar hoede genomen en Mark is het brein achter de deodorant poeder. Hij heeft deze poeder zelf 3 maanden uitgetest met een goed resultaat.

De poeder bevat houtskoolpoeder wat Ultra absorberend is en ook bevat de deodorant Lycopodiumpoeder met als resultaat een supersterk transpiratie-absorberend effect. Wat ik zelf een groot pluspunt vind is dat ook dit product niet op dieren is getest wat voor veel mensen erg belangrijk is.

De eerste geur die je ruikt als je ruikt aan de deodorantpoeder is Lavendel. Deze geur overheerst heel erg en ik ben van mening dat je van deze geur moet houden omdat Lavendel niet de eerste geur zou zijn als ik denk aan mannen deodorant. Ergens ver in de poeder ruik je wel een mannen geur maar dan moet je wel even blijven ruiken aan de poeder. 

Je kunt de poeder aanbrengen door eerst de poeder op je vingers neer te leggen of op je handpalm maar nog een beter idee, breng de poeder aan een op watje en dep deze onder je oksels. Dit werkt beter als de poeder aanbrengen met je vingers/handen.

Als je de poeder aanbrengt ruikt hij erg sterk maar de geur is zo verdwenen wat ik zelf erg fijn vind omdat ik niet de hele dag naar lavendel wil ruiken maar dan nu het belangrijkste, werkt de poeder zoals het zou moeten? Hier kan ik volmondig ja op antwoorden! Je oksels blijven de hele dag droog en de poeder heeft niet af op je T-shirt wat je wel zou denken als je denkt aan houtskool. Ik vind het een fijn werkende deodorant, al moet je wel even wennen aan de poedervorm. Ik zou Lush aanraden om de geuren uit te breiden met een iets mannelijker geurtje. Ook dames kunnen deze poeder deodorant prima gebruiken en voor mij geldt dan ook dat dit product unisex is.

The Guv'ner is hier te bestellen voor € 10,95 en voor deze prijs krijg je een flesje met 80g inhoud.

(Door Jeen)