Doorgaan naar hoofdcontent

Lush Deodorant poeder The Guv'ner

Lush heeft sinds kort iets nieuws aan hun assortiment toegevoegd, namelijk een deodorant in poedervorm met de naam The Guv'ner. De prodcuten van Lush zijn allemaal unisex dus voor zowel mannen als vrouwen maar The Guv'ner is een ├ęcht mannen product. Vandaag nemen we dit nieuwe product onder de loep en zal Jeen zijn oordeel geven over de deodorantpoeder en de belangrijkste vraag beantwoorden, werkt deze poeder ook zoals het zou moeten?

Normaal gesproken heb ik altijd deodorant in spray vorm als AXE. Dit is voor mij dus compleet nieuw. Ik had in het begin erg mijn twijfels of het ook zou gaan werken en hoe je de poeder het beste kunt aanbrengen zonder dat alles onder de deodorant poeder zou gaan zitten.

De poeder zit in een flesje en je kunt er niet omheen dat het afkomstig is van Lush.

Het leuke aan de Lush producten, er zit een sticker op de verpakking (in dit geval het flesje) waarop staat wie het product heeft gemaakt. Monica heeft The Guv'ner onder haar hoede genomen en Mark is het brein achter de deodorant poeder. Hij heeft deze poeder zelf 3 maanden uitgetest met een goed resultaat.

De poeder bevat houtskoolpoeder wat Ultra absorberend is en ook bevat de deodorant Lycopodiumpoeder met als resultaat een supersterk transpiratie-absorberend effect. Wat ik zelf een groot pluspunt vind is dat ook dit product niet op dieren is getest wat voor veel mensen erg belangrijk is.

De eerste geur die je ruikt als je ruikt aan de deodorantpoeder is Lavendel. Deze geur overheerst heel erg en ik ben van mening dat je van deze geur moet houden omdat Lavendel niet de eerste geur zou zijn als ik denk aan mannen deodorant. Ergens ver in de poeder ruik je wel een mannen geur maar dan moet je wel even blijven ruiken aan de poeder. 

Je kunt de poeder aanbrengen door eerst de poeder op je vingers neer te leggen of op je handpalm maar nog een beter idee, breng de poeder aan een op watje en dep deze onder je oksels. Dit werkt beter als de poeder aanbrengen met je vingers/handen.

Als je de poeder aanbrengt ruikt hij erg sterk maar de geur is zo verdwenen wat ik zelf erg fijn vind omdat ik niet de hele dag naar lavendel wil ruiken maar dan nu het belangrijkste, werkt de poeder zoals het zou moeten? Hier kan ik volmondig ja op antwoorden! Je oksels blijven de hele dag droog en de poeder heeft niet af op je T-shirt wat je wel zou denken als je denkt aan houtskool. Ik vind het een fijn werkende deodorant, al moet je wel even wennen aan de poedervorm. Ik zou Lush aanraden om de geuren uit te breiden met een iets mannelijker geurtje. Ook dames kunnen deze poeder deodorant prima gebruiken en voor mij geldt dan ook dat dit product unisex is.

The Guv'ner is hier te bestellen voor € 10,95 en voor deze prijs krijg je een flesje met 80g inhoud.

(Door Jeen)

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.