Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Lovely Diary: LaLiek, verhuizen en groen

De laatste Lovely diary is alweer een paar weken geleden. Er kwam een verhuizing tussendoor en daardoor weinig tijd gehad om foto's voor jullie te schieten! Deze week haal ik het dubbel en dwars in met 23 foto's ;-) Ik moet jullie natuurlijk wel een beetje meenemen achter de schermen. Deze week zijn we volop bezig geweest met de verhuizing, en druk dat het was!


LaLiek.nl een geweldig webshop boordevol hippe en trendy tassen! Stiekem zou ik ze allemaal willen hebben ;-) Hierover lees je binnenkort meer op SWIL.

Voorlopig stinken we niet, haha! ;-) Genoeg voor de eerst komende tijd. Hierover lees je ook binnenkort meer. Ik kan je wel alvast verklappen dat deze nieuwe lijn van Dove heerlijk ruikt!

De kat van Schoonmams, het is zo een lieverdje en toneelspelen is ie de beste in, haha! 

Mijn favo tas allertijden. Hij is van LaLiek! Ik krijg onwijs veel leuke reacties op deze tas en er is me zelfs gevraagd of ik de tas wou verkopen! Nee natuurlijk wil ik dat niet! It's mine ;-) Je kunt de tas met 20% korting bestellen op LaLiek.nl Meer info vind je in het betreffende bericht over LaLiek.


Hoe leuk zijn deze Coca Cola trommels? Ze staan bij de salontafel en wat zit erin? Koeeeeekjes!


Het nare van geen droger hebben.. je was moeten drogen aan een wasrek, en wat voor één! Ja ja we houden van groen ;-) 

Van Papa kregen wij vorig jaar uit Disney dit kookwekkertje, hoe leuk issie? Hij heeft nu een mooi plekje gekregen in de keuken.

Net als deze garde! Maar hij blijft in de verpakking :-) Té leuk om te gebruiken.

De zogenoemde SWIL la, wat een troep he? Er moet nog een hoop uitgezocht worden vandaar dat ik alles er zo in heb gekwakt.

Post van Google, uhu we like ;-) 

Kochane, een geweldige webshop voor inderdaad Girls with guts! Ook binnenkort meer op SWIL.

Nieuwe verslaving bij de tosti, zaanse curry ketchup, jummie! 

Nog een foto van de binnenkant van mijn "baby". Leuk om een what's in my bag artikel te maken? Let me know

Dit kussen is echt zó leuk! Een kennis van moeder had vorig jaar veel groen in huis en toen ze haar hele huis om wou gooien dacht ze meteen aan ons omdat wij ook beide gek zijn op groen!

Zoals ik al zei... tosti ;-) Onder het verhuizen en sjouwen moet je toch goed eten!

Deze galzen viltjes passen perfect bij de Coca Cola trommels!

Uitdrogen zal niet snel gebeuren met 3 grote flessen limonade in de koelkast ;-) 

Sure we love green, zelfs de theedoeken en handdoeken zijn groen in de keuken! Omdat we steeds heen en weer liepen van buiten naar binnen en de voordeur openstond stopte we de katjes even in de slaapkamer, we willen natuurlijk niet dat ze wegglippen! Zie je meneer zijn tongetje? ;-)