Doorgaan naar hoofdcontent

Lovely Diary: LaLiek, verhuizen en groen

De laatste Lovely diary is alweer een paar weken geleden. Er kwam een verhuizing tussendoor en daardoor weinig tijd gehad om foto's voor jullie te schieten! Deze week haal ik het dubbel en dwars in met 23 foto's ;-) Ik moet jullie natuurlijk wel een beetje meenemen achter de schermen. Deze week zijn we volop bezig geweest met de verhuizing, en druk dat het was!


LaLiek.nl een geweldig webshop boordevol hippe en trendy tassen! Stiekem zou ik ze allemaal willen hebben ;-) Hierover lees je binnenkort meer op SWIL.

Voorlopig stinken we niet, haha! ;-) Genoeg voor de eerst komende tijd. Hierover lees je ook binnenkort meer. Ik kan je wel alvast verklappen dat deze nieuwe lijn van Dove heerlijk ruikt!

De kat van Schoonmams, het is zo een lieverdje en toneelspelen is ie de beste in, haha! 

Mijn favo tas allertijden. Hij is van LaLiek! Ik krijg onwijs veel leuke reacties op deze tas en er is me zelfs gevraagd of ik de tas wou verkopen! Nee natuurlijk wil ik dat niet! It's mine ;-) Je kunt de tas met 20% korting bestellen op LaLiek.nl Meer info vind je in het betreffende bericht over LaLiek.


Hoe leuk zijn deze Coca Cola trommels? Ze staan bij de salontafel en wat zit erin? Koeeeeekjes!


Het nare van geen droger hebben.. je was moeten drogen aan een wasrek, en wat voor één! Ja ja we houden van groen ;-) 

Van Papa kregen wij vorig jaar uit Disney dit kookwekkertje, hoe leuk issie? Hij heeft nu een mooi plekje gekregen in de keuken.

Net als deze garde! Maar hij blijft in de verpakking :-) Té leuk om te gebruiken.

De zogenoemde SWIL la, wat een troep he? Er moet nog een hoop uitgezocht worden vandaar dat ik alles er zo in heb gekwakt.

Post van Google, uhu we like ;-) 

Kochane, een geweldige webshop voor inderdaad Girls with guts! Ook binnenkort meer op SWIL.

Nieuwe verslaving bij de tosti, zaanse curry ketchup, jummie! 

Nog een foto van de binnenkant van mijn "baby". Leuk om een what's in my bag artikel te maken? Let me know

Dit kussen is echt zó leuk! Een kennis van moeder had vorig jaar veel groen in huis en toen ze haar hele huis om wou gooien dacht ze meteen aan ons omdat wij ook beide gek zijn op groen!

Zoals ik al zei... tosti ;-) Onder het verhuizen en sjouwen moet je toch goed eten!

Deze galzen viltjes passen perfect bij de Coca Cola trommels!

Uitdrogen zal niet snel gebeuren met 3 grote flessen limonade in de koelkast ;-) 

Sure we love green, zelfs de theedoeken en handdoeken zijn groen in de keuken! Omdat we steeds heen en weer liepen van buiten naar binnen en de voordeur openstond stopte we de katjes even in de slaapkamer, we willen natuurlijk niet dat ze wegglippen! Zie je meneer zijn tongetje? ;-) 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.