Lovely Diary: Aardappels, nieuw project en energie drink

Wat vliegt een week voorbij! Vooral als je druk bent met de verhuizing gaat alles onwijs snel. Ik zal je vertellen dat ik zelfs in de war was deze week met de dagen. Zo dacht ik gister bijvoorbeeld dat het Vrijdag was, hmm misschien een beetje gas terug nemen, haha! Door de verhuizing hebben de de afgelopen tijd lekker makkelijk gegeten, verse kip, pizza, shoarma, een vette hap!


Blij met de gordijntjes! Vanaf buiten kun je niet naar binnen kijken maar je kunt wel van binnen naar buiten kijken, hoe ideaal!

Dé camera waar ik jullie al eens eerder over heb verteld ligt nog steeds in de kast, zonde! Ik ben van plan om hem vaker te gaan gebruiken, hij is zo leuk!

Na een weekje weer internet en wat duurt het dan lang als je erop wacht.. 

Pizza, die hebben we de afgelopen weken veel (heel erg veel) gegeten en dat vind ik helemaal niet erg! ;-) Erg handig op een vierkant bord op schoot, zo schuift je bordje niet weg.

Ik ben dol op energie drink en dan vooral de Slammers versie maar bij Jumbo vond ik deze, net zo duur en nog lekkerder!

Tuurlijk past het, haha! Duifje moet altijd op de meest gekke plekken liggen! Dit past toch ook prima? ;-) 

Eindelijk hebben we de snoep potten weer helemaal bijgevuld waarvan één pot helemaal gevuld met zoute drop, I love it! Daar kom je je maandelijkse periode wel mee door ;-) 

Kleine zusjes zijn zo onwijs lief! Er lag een briefje op ons te wachten.

Wij hebben in ieder geval genoeg aardappels voor de eerst komende tijd! Dit blijven nog altijd de lekkerste aardappels, vers van het land!

Mijn fijnste blazer, kapot! Ik ben benieuwd of ik dit nog kan fixen! 
Uhm.. en dit is nog niet eens de helft! Shocking toch?! Ik heb een mega schoenen tik maar het meest gekke, ik loop 1 keer op nieuwe schoenen en dan gaan ze weer de kast in!

Lush mag in geen één badkamer ontbreken! 

Mandjes zijn handig maar niet als alles er zo rommelig in staat. Hoe ruimen jullie je verzorgings producten op?

Aangezien het nog niet helemaal warm weer is moeten we er met onze kleding ook maar een beetje tussenin gaan zitten toch? ;-) De camera die ik hier vast heb, hebben we mogen testen voor SWIL. Daar lees je binnenkort meer over. 
Bij het open klappen van mijn laptop beeldscherm lag dit op het toetsenbord! How sweet?

Een verse halve kip van de markt, nommie! Lief he, schoonmama's? 

De drukke tijd is nog steeds niet voorbij maar we gaan vrolijk door met een nieuw project, to be continued.

Van Jee Bags ontvingen wij een Dipla XL clutch waarvan jullie binnenkort meer kunnen zien op SWIL. We kunnen je vertellen dat ie erg leuk is!