Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

LOOkX Trendcollectie Spring/Summer 2012 Eyeshadow


Hier heb je al kunnen lezen over de nieuwste lipstick van LOOkX uit de spring / summer 2012 trendcollectie in de kleur happypink. Natuurlijk mag de nieuwste oogschaduw uit deze trendcollectie niet ontbreken. Op LOOxk kun je verschillende video's vinden met aanbrengtechnieken voor de oogschaduws.

Kim test drie nieuwe kleurtjes uit de spring / summer collectie. Eerder schreven we al over de oogschaduws van LOOkX en deze brengen erg fijn aan en daarbij de oogschaduws zijn los te bestellen.Bij het openen van het palette maakt mijn hartje al een vrolijk sprongetje. Je zou het bijna zonde vinden om de kleurtjes daadwerkelijk te gaan gebruiken. Zoals in ieder palette vind je hier ook weer een applicator en een spiegeltje.Lime Eyeshadow 202

Greypink Eyeshadow 203

Purplepink Eyeshadow 201

Het palette en de losse oogschaduws bevatten magneetjes waardoor je de kleurtjes kun wisselen en ze makkelijk kunt vervangen. Dit vind ik persoonlijk een erg fijn systeem.

v.l.n.r: Lime, Puprlepink, Greypink

De pigment van deze kleurtjes is niet om te schreeuwen maar als je ze aanbrengt met een natte oogschaduw kwast bereik je een heel ander effect met meer pigmentatie. Ook hier kun je dus weer afwisselen. Overdag breng je de kleuren droog aan en ga je op stap dan breng je de kleurtjes nat aan. 

De losse oogschaduws kosten € 7,55 per stuk en het losse palette met magneet systeem kost € 7,55. Je kunt het doosje dus zelf vullen met de kleurtjes naar wens. De gehele trendcollectie is te bekijken en te bestellen op LOOkX.


(door Kim)