LOOkX Trendcollectie Spring/Summer 2012 Eyeshadow


Hier heb je al kunnen lezen over de nieuwste lipstick van LOOkX uit de spring / summer 2012 trendcollectie in de kleur happypink. Natuurlijk mag de nieuwste oogschaduw uit deze trendcollectie niet ontbreken. Op LOOxk kun je verschillende video's vinden met aanbrengtechnieken voor de oogschaduws.

Kim test drie nieuwe kleurtjes uit de spring / summer collectie. Eerder schreven we al over de oogschaduws van LOOkX en deze brengen erg fijn aan en daarbij de oogschaduws zijn los te bestellen.Bij het openen van het palette maakt mijn hartje al een vrolijk sprongetje. Je zou het bijna zonde vinden om de kleurtjes daadwerkelijk te gaan gebruiken. Zoals in ieder palette vind je hier ook weer een applicator en een spiegeltje.Lime Eyeshadow 202

Greypink Eyeshadow 203

Purplepink Eyeshadow 201

Het palette en de losse oogschaduws bevatten magneetjes waardoor je de kleurtjes kun wisselen en ze makkelijk kunt vervangen. Dit vind ik persoonlijk een erg fijn systeem.

v.l.n.r: Lime, Puprlepink, Greypink

De pigment van deze kleurtjes is niet om te schreeuwen maar als je ze aanbrengt met een natte oogschaduw kwast bereik je een heel ander effect met meer pigmentatie. Ook hier kun je dus weer afwisselen. Overdag breng je de kleuren droog aan en ga je op stap dan breng je de kleurtjes nat aan. 

De losse oogschaduws kosten € 7,55 per stuk en het losse palette met magneet systeem kost € 7,55. Je kunt het doosje dus zelf vullen met de kleurtjes naar wens. De gehele trendcollectie is te bekijken en te bestellen op LOOkX.


(door Kim)