Doorgaan naar hoofdcontent

LOOkX lipstick Happpink nr 50 trendcollectie spring/ summer 2012

Al vaker hebben wij over het make-up merk LOOkX geschreven, hiering schreven we over de lipglossen en de oogschaduws. Sindsdien zijn wij een grote fan van het merk. 1 Maart heeft LOOkX haar assortiment uitgebreid met weer een paar leuke producten met een echt hebben gevoel. Vandaag nemen we de nieuwste lipstick uit deze collectie onderhanden.


Je ontvangt de lipstick in een wit sierlijk doosje met zilveren accenten. De verpakkingen vind ik altijd erg belangrijk, die zie je immers als eerste en daar moet je naartoe getrokken worden. Ik heb een zwak voor luxe en ietwat chiquere verpakkingen en dat zit met deze verpakking wel goed.De lipstick bevat een inhoud van 2,5gr (16oz) en is 24 maanden na opening houdbaar en voor ons en waarschijnlijk velen met ons is het product niet getest op dieren. Een groot pluspunt!

Dit is de kleur Happypink in nr 50. En of hij Happypink is, je zou het kleurtje kunnen vergelijken met een barbieroze kleur.

De huls is stevig en ook weer met zilver afgewerkt. Aan de onderkant van de huls vind je het nr van de lipstick en de hoeveelheid die de lipstick bevat. Op de dop staat het logo van LOOkX verwerkt, makkelijk om te weten dat je aan de kant van het logo de dop eraf moet trekken. Wij trokken de eerste keer aan de verkeerde kant en zo heb je een lege huls in je hand.

Swatch op hand
De liptsick is creamy waardoor hij makkelijk op je lippen aan te brengen is en daarbij is de lipstick hydraterend  waardoor hij je lippen niet uitdroogt. Dé prefect lipstick voor de zomer als je het mij vraagt. Happypink is echt een zomers kleurtje, fijn smeerbaar en dekt prima. De lipstick blijft  niet erg lang zitten dus meenemen in je tas is een aanrader. Voor de lipstick betaal je € 15,50 wat ik een schappelijk prijsje vind voor dit fijne merk. Ben jij nog opzoek naar een betaalbare lipstick maar nog nergens kunnen slagen, dan is de Happypink zeker een aanrader.

De gehele Spring / Summer collectie 2012 is verkrijgbaar in diversen dorgisterijen en in de LOOkX webshop waar je ook diversen how to video's, tips en trends vind.

www.lookx.nl

(door Kim)

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.