Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

LOOkX lipstick Happpink nr 50 trendcollectie spring/ summer 2012

Al vaker hebben wij over het make-up merk LOOkX geschreven, hiering schreven we over de lipglossen en de oogschaduws. Sindsdien zijn wij een grote fan van het merk. 1 Maart heeft LOOkX haar assortiment uitgebreid met weer een paar leuke producten met een echt hebben gevoel. Vandaag nemen we de nieuwste lipstick uit deze collectie onderhanden.


Je ontvangt de lipstick in een wit sierlijk doosje met zilveren accenten. De verpakkingen vind ik altijd erg belangrijk, die zie je immers als eerste en daar moet je naartoe getrokken worden. Ik heb een zwak voor luxe en ietwat chiquere verpakkingen en dat zit met deze verpakking wel goed.De lipstick bevat een inhoud van 2,5gr (16oz) en is 24 maanden na opening houdbaar en voor ons en waarschijnlijk velen met ons is het product niet getest op dieren. Een groot pluspunt!

Dit is de kleur Happypink in nr 50. En of hij Happypink is, je zou het kleurtje kunnen vergelijken met een barbieroze kleur.

De huls is stevig en ook weer met zilver afgewerkt. Aan de onderkant van de huls vind je het nr van de lipstick en de hoeveelheid die de lipstick bevat. Op de dop staat het logo van LOOkX verwerkt, makkelijk om te weten dat je aan de kant van het logo de dop eraf moet trekken. Wij trokken de eerste keer aan de verkeerde kant en zo heb je een lege huls in je hand.

Swatch op hand
De liptsick is creamy waardoor hij makkelijk op je lippen aan te brengen is en daarbij is de lipstick hydraterend  waardoor hij je lippen niet uitdroogt. Dé prefect lipstick voor de zomer als je het mij vraagt. Happypink is echt een zomers kleurtje, fijn smeerbaar en dekt prima. De lipstick blijft  niet erg lang zitten dus meenemen in je tas is een aanrader. Voor de lipstick betaal je € 15,50 wat ik een schappelijk prijsje vind voor dit fijne merk. Ben jij nog opzoek naar een betaalbare lipstick maar nog nergens kunnen slagen, dan is de Happypink zeker een aanrader.

De gehele Spring / Summer collectie 2012 is verkrijgbaar in diversen dorgisterijen en in de LOOkX webshop waar je ook diversen how to video's, tips en trends vind.

www.lookx.nl

(door Kim)