Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Limited Edition lenteproducten bij Lush

Eindelijk al die vrolijke mensen op straat, lammetjes die dartelen in het groene gras, viooltjes die zichr weer na een lange tijd laten zien, we love spring en wij zijn niet de enige.. ook Lush is gek van de lente en daarom hebben zij weer een nieuwe limited edition aan hun assortiment toegevoegd. Dit maakt je humeur alleen maar beter!

De Lush lenteproducten zijn limited dus niet het hele jaar verkrijgbaar. Vanaf 19 maart kon je de producten al vinden in de webshop van Lush maar SWIL wil er graag nog een lekker geurend schepje bovenop doen en jullie ervan overtuigen dat je deze producten geprobeerd moet hebben! We laten jullie kennis maken met 3 producten uit de lente collectie namelijk, Tulpen uit Amsterdam, Bubble Bloom en Madame Butterfly.


Zo op het eerste gezicht lijken de producten op lollie's door het stokje wat in de Bubble Bar zit verwerkt. Dit is erg leuk en origineel bedacht. Het stokje is in de Bubble Bars verwerkt omdat ze alle 3 herbruikbaar zijn. Je kunt de Bars dus makkelijk aan het stokje vastpakken en in het water dompelen. Leg ze daarna wel ergens neer om te drogen voordat je ze opruimt."Deze vrolijke roze vlinder laat je badwater en huid heerlijk geuren naar rose absolute en rozenolie. Een klein beetje limoen en Egyptische geranium zorgen voor een gezonde huid, terwijl cacao en shea boter heel verzachtend werken. Even met de vlinder door het water roeren om schuim te krijgen in je bad"


Ingrediënten: 
Sodium Carbonate, Cream of Tartar (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfate (Sodium Laureth Sulfate), Glycerine (Glycerine), Lauryl Betaine (Lauryl Betaine), Perfume (Perfume), Rose Petal Powder (Rosa Damascena), Rose Absolute (Rosa damascena), Geranium Oil (Pelargonium graveolens), Rose Oil (Rosa damascena), Citroen Olie (Citrus limonum)

Van deze geur moet je houden, wij zijn enthousiast maar de rozengeur overheerst erg. Geur is altijd een persoonlijk ding maar als jij van rozenolie houdt is Madame Butterfly zeker iets voor jouw. Je kunt tot wel 6 keer badderen met deze vlinder.

Je kunt hier Madame Butterfly bestellen voor € 8,95 en bevat 60g."Een eigenzinnig alternatief voor iedereen die een mooi, warm, ontspannend bad prefereert in plaats van een bos bloemen. De herbruikbare Bubble Bar heeft de vorm van een bloem en is geparfumeerd met een spannende mix van sinaasappel, limoen en jeneverbessen. Een lenteachtige geur die doet denken aan een vers gemaaid gazon."


Ingrediënten: 
Sodium Carbonate, Cream of Tartar (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfate (Sodium Laureth Sulfate), Glycerine (Glycerine), Lauryl Betaine (Lauryl Betaine), Bergamot Oil (Citrus aurantium bergamia), Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), Juniperberry Oil (Juniperus communis), Lime Oil (Citrus aurantifolia), Sweet Orange Oil (Citrus sinensis), Nettle Powder (Urtica dioica), Limonene (*Limonene), Linalool (*Linalool), Perfume.

De Bubble Bloom ruikt naar limoen en de eerste gedachten die er bij ons te binnen schiet, fris! Dit is een echte lente geur dus vrolijkheid aan top! Ook met de Bloom kun je 6 keer plezier hebben in bad.

Hier kun je de Bubble Bloom bestellen voor € 8,95 en bevat 70g.
"Vier het voorjaar met Tulpen Uit Amsterdam! Deze Bubble Bar is geparfumeerd met een overheerlijke chocolade- en sinaasappelgeur, met lichte grapefruit en bergamot olie. Cacao en tonka zorgen voor warmte."


Ingrediënten: 
Sodium Carbonate, Cream of Tartar (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfate (Sodium Laureth Sulfate), Glycerine (Glycerine), Lauryl Betaine (Lauryl Betaine), Perfume (Perfume), Lemon Peel Powder (Citrus limonum), Cocoa Absolute (Theobroma cacao), Tonka Absolute (Dipteryx odorata), Grapefruit Oil (Citrus paradisi), Citral (*Citral), Bergamot Oil (Citrus aurantium bergamia), Eugenol (*Eugenol), Farnesol (*Farnesol), Limonene (*Limonene)

Deze schattige tulp op een stokje is met stip dé favoriet van SWIL! Daar kunnen we kort of lang over praten maar de geur is verukkelijk, zoet en chocoladeachtig. Dit is absoluut onze aanrader. Met de Tulp uit Amsterdam kun je veel plezier beleven in je badje.

Deze tulpen zijn hier te bestellen voor € 8,95 en bevat 60g

Hoe gebruik je de Bubble Bars? 
Houdt de Bar onder de stromende kraan of zwiep een paar keer heen en weer met de Bar in het warme water. Heb je geen bad maar je wilt toch deze producten uittesten? No worries, de Bubbele Bars zijn ook heerlijk bij een voeten of handen badje!

En last but not least nog een erg leuk weetje, het water met de Bubble Bar hoef je niet weg te spoelen, want dit water kun je gebruiken om je plantjes mee water te geven, handig toch?

Wil je meer informatie kijk dan op Lush.nl