Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Kleur op je nagels met pasen

Pasen komt eraan, gezellig met familie of vrienden ontbijten, brunchen of lunchen en dat doe je natuurlijk met mooie en vrolijke paas nageltjes. Als wij aan pasen denken, denken we meteen zachte kleuren en pastel.
Wij hebben 6 mooie kleurtjes gevonden bij Nelly om je nagels een vrolijk kleurtje te geven tijdens de paasdagen en natuurlijk vinden wij als dames het helemaal niet erg om dat extra potje nagellak te bestellen, toch?

Alle lakjes zijn van Ciaté want eerlijk is eerlijk, dit nagellak merk heeft al veel vrouwen hartjes veroverd. Ze lakken niet alleen erg fijn maar ook de kwaliteit, prijs en houdbaarheid op je nagels zijn top. Klik op link van je favoriete kleurtje om deze meteen te bestellen zodat ook je nagels met pasen een vrolijk kleurtje hebben.

Big Yellow Taxt € 11,95  Sugared Almonds € 11,95 Fun Fair € 11.95 


Apple & Custard € 11.95  Holiday Blues € 11,95  Cream Soda € 11,95