Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Kleur op je nagels met pasen

Pasen komt eraan, gezellig met familie of vrienden ontbijten, brunchen of lunchen en dat doe je natuurlijk met mooie en vrolijke paas nageltjes. Als wij aan pasen denken, denken we meteen zachte kleuren en pastel.
Wij hebben 6 mooie kleurtjes gevonden bij Nelly om je nagels een vrolijk kleurtje te geven tijdens de paasdagen en natuurlijk vinden wij als dames het helemaal niet erg om dat extra potje nagellak te bestellen, toch?

Alle lakjes zijn van Ciaté want eerlijk is eerlijk, dit nagellak merk heeft al veel vrouwen hartjes veroverd. Ze lakken niet alleen erg fijn maar ook de kwaliteit, prijs en houdbaarheid op je nagels zijn top. Klik op link van je favoriete kleurtje om deze meteen te bestellen zodat ook je nagels met pasen een vrolijk kleurtje hebben.

Big Yellow Taxt € 11,95  Sugared Almonds € 11,95 Fun Fair € 11.95 


Apple & Custard € 11.95  Holiday Blues € 11,95  Cream Soda € 11,95