Doorgaan naar hoofdcontent

Kleur op je nagels met pasen

Pasen komt eraan, gezellig met familie of vrienden ontbijten, brunchen of lunchen en dat doe je natuurlijk met mooie en vrolijke paas nageltjes. Als wij aan pasen denken, denken we meteen zachte kleuren en pastel.
Wij hebben 6 mooie kleurtjes gevonden bij Nelly om je nagels een vrolijk kleurtje te geven tijdens de paasdagen en natuurlijk vinden wij als dames het helemaal niet erg om dat extra potje nagellak te bestellen, toch?

Alle lakjes zijn van Ciaté want eerlijk is eerlijk, dit nagellak merk heeft al veel vrouwen hartjes veroverd. Ze lakken niet alleen erg fijn maar ook de kwaliteit, prijs en houdbaarheid op je nagels zijn top. Klik op link van je favoriete kleurtje om deze meteen te bestellen zodat ook je nagels met pasen een vrolijk kleurtje hebben.

Big Yellow Taxt € 11,95  Sugared Almonds € 11,95 Fun Fair € 11.95 


Apple & Custard € 11.95  Holiday Blues € 11,95  Cream Soda € 11,95

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.