Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Kleur op je nagels met pasen

Pasen komt eraan, gezellig met familie of vrienden ontbijten, brunchen of lunchen en dat doe je natuurlijk met mooie en vrolijke paas nageltjes. Als wij aan pasen denken, denken we meteen zachte kleuren en pastel.
Wij hebben 6 mooie kleurtjes gevonden bij Nelly om je nagels een vrolijk kleurtje te geven tijdens de paasdagen en natuurlijk vinden wij als dames het helemaal niet erg om dat extra potje nagellak te bestellen, toch?

Alle lakjes zijn van Ciaté want eerlijk is eerlijk, dit nagellak merk heeft al veel vrouwen hartjes veroverd. Ze lakken niet alleen erg fijn maar ook de kwaliteit, prijs en houdbaarheid op je nagels zijn top. Klik op link van je favoriete kleurtje om deze meteen te bestellen zodat ook je nagels met pasen een vrolijk kleurtje hebben.

Big Yellow Taxt € 11,95  Sugared Almonds € 11,95 Fun Fair € 11.95 


Apple & Custard € 11.95  Holiday Blues € 11,95  Cream Soda € 11,95