Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Katy perry gaat voor paars

Katy Perry is waarschijnlijk dé vrouw die het meeste wisselt van haarkleuren. Vorige week liep ze nog met knal blauw haar, daarvoor was ze roze en laten we blond ook niet vergeten. Het leuke is, Katy kan het hebben.  Het maakt niet uit welke kleur van de regenboog ze in haar haar kwakt maar het misstaat haar niet.

Deze week werd Katy gespot met een nieuwe coupe. Deze keer koos ze voor paars met zwarte lokken en wij vinden het leuk! Zou jij overwegen om de kleuren die Katy al op haar kerfstok heeft geprikt ook in jou haren te proberen?

Wat vind jij van de weer helemaal nieuwe Katy?


Beeld: Mydaily.co.uk