Doorgaan naar hoofdcontent

Katy perry gaat voor paars

Katy Perry is waarschijnlijk dé vrouw die het meeste wisselt van haarkleuren. Vorige week liep ze nog met knal blauw haar, daarvoor was ze roze en laten we blond ook niet vergeten. Het leuke is, Katy kan het hebben.  Het maakt niet uit welke kleur van de regenboog ze in haar haar kwakt maar het misstaat haar niet.

Deze week werd Katy gespot met een nieuwe coupe. Deze keer koos ze voor paars met zwarte lokken en wij vinden het leuk! Zou jij overwegen om de kleuren die Katy al op haar kerfstok heeft geprikt ook in jou haren te proberen?

Wat vind jij van de weer helemaal nieuwe Katy?


Beeld: Mydaily.co.uk

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.