Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Hema voor Return to Sender

Met koninginnedag en het EK willen we onszelf natuurlijk wel een beetje een oranje look geven. Hema heeft in samenwerking met Return to Sender accessoireset samengesteld die je oranje outfit helemaal compleet maken. De accessoires zijn niet alleen erg leuk maar er zit ook een verhaal achter wat de accessoires nog leuker maakt.

Alles accessoires zijn handgemaakt door Zulu vrouwen uit Kwazulu Natal in Zuid Afrika. Vroeger werd er door de Zulu vrouwen gecommuniceerd  door middel van kralen. Er werden daardoor verhalen, legendes en rites vastgesteld waarbij elke kleur en patroon kleur een eigen betekenis had.

"Elk product heeft zijn eigen verhaal en komt ergens vandaan. De Return to Sender producten hebben een wel heel bijzonder verhaal. Katja Schuurman: ‘Daarom hangen wij labels aan onze producten met dit verhaal. Maar daar houdt het natuurlijk niet op. Wij zijn benieuwd wat de kopers met hun spullen doen en hebben op het label ook ruimte gemaakt waar zij hun verhaal kwijt kunnen. Zo creëer je betrokkenheid en dat werkt, we hebben al postzakken vol binnen gekregen.’ Kopers kunnen hun verhalen kwijt op het label dat aan de producten hangt en online op www.returntosender.nl. Return to Sender verzamelt alle verhalen en deelt deze met de producenten. De leukste, origineelste, mooiste of grappigste verhalen van daar en van hier, worden in een ‘boek vol goede verhalen’ gebundeld"


De accessoiresets worden verkocht bij de Hema filialen en ook online voor Hema prijzen en zijn dus voor iedereen betaalbaar. De winst die Retourn to Sender maakt gaat terug naar de landen van herkomst.

www.hema.nl