Doorgaan naar hoofdcontent

Hema voor Return to Sender

Met koninginnedag en het EK willen we onszelf natuurlijk wel een beetje een oranje look geven. Hema heeft in samenwerking met Return to Sender accessoireset samengesteld die je oranje outfit helemaal compleet maken. De accessoires zijn niet alleen erg leuk maar er zit ook een verhaal achter wat de accessoires nog leuker maakt.

Alles accessoires zijn handgemaakt door Zulu vrouwen uit Kwazulu Natal in Zuid Afrika. Vroeger werd er door de Zulu vrouwen gecommuniceerd  door middel van kralen. Er werden daardoor verhalen, legendes en rites vastgesteld waarbij elke kleur en patroon kleur een eigen betekenis had.

"Elk product heeft zijn eigen verhaal en komt ergens vandaan. De Return to Sender producten hebben een wel heel bijzonder verhaal. Katja Schuurman: ‘Daarom hangen wij labels aan onze producten met dit verhaal. Maar daar houdt het natuurlijk niet op. Wij zijn benieuwd wat de kopers met hun spullen doen en hebben op het label ook ruimte gemaakt waar zij hun verhaal kwijt kunnen. Zo creĆ«er je betrokkenheid en dat werkt, we hebben al postzakken vol binnen gekregen.’ Kopers kunnen hun verhalen kwijt op het label dat aan de producten hangt en online op www.returntosender.nl. Return to Sender verzamelt alle verhalen en deelt deze met de producenten. De leukste, origineelste, mooiste of grappigste verhalen van daar en van hier, worden in een ‘boek vol goede verhalen’ gebundeld"


De accessoiresets worden verkocht bij de Hema filialen en ook online voor Hema prijzen en zijn dus voor iedereen betaalbaar. De winst die Retourn to Sender maakt gaat terug naar de landen van herkomst.

www.hema.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.