Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Hema voor Return to Sender

Met koninginnedag en het EK willen we onszelf natuurlijk wel een beetje een oranje look geven. Hema heeft in samenwerking met Return to Sender accessoireset samengesteld die je oranje outfit helemaal compleet maken. De accessoires zijn niet alleen erg leuk maar er zit ook een verhaal achter wat de accessoires nog leuker maakt.

Alles accessoires zijn handgemaakt door Zulu vrouwen uit Kwazulu Natal in Zuid Afrika. Vroeger werd er door de Zulu vrouwen gecommuniceerd  door middel van kralen. Er werden daardoor verhalen, legendes en rites vastgesteld waarbij elke kleur en patroon kleur een eigen betekenis had.

"Elk product heeft zijn eigen verhaal en komt ergens vandaan. De Return to Sender producten hebben een wel heel bijzonder verhaal. Katja Schuurman: ‘Daarom hangen wij labels aan onze producten met dit verhaal. Maar daar houdt het natuurlijk niet op. Wij zijn benieuwd wat de kopers met hun spullen doen en hebben op het label ook ruimte gemaakt waar zij hun verhaal kwijt kunnen. Zo creëer je betrokkenheid en dat werkt, we hebben al postzakken vol binnen gekregen.’ Kopers kunnen hun verhalen kwijt op het label dat aan de producten hangt en online op www.returntosender.nl. Return to Sender verzamelt alle verhalen en deelt deze met de producenten. De leukste, origineelste, mooiste of grappigste verhalen van daar en van hier, worden in een ‘boek vol goede verhalen’ gebundeld"


De accessoiresets worden verkocht bij de Hema filialen en ook online voor Hema prijzen en zijn dus voor iedereen betaalbaar. De winst die Retourn to Sender maakt gaat terug naar de landen van herkomst.

www.hema.nl