Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Grazia zoekt een internetstagiaire

Altijd al willen werken voor een groot modeblad als Grazia? Dan is dit je kans! Grazia zoekt namelijk een internetstagiaire voor minimaal 5 maanden vanaf 16 April. Nieuwschierig geworden? Lees dan gauw verder naar de eisen en wie weet kun jij straks aansluiten bij het Grazia team!
Grazia zoekt iemand die: 


- Minimaal een relevante HBO opleiding volgt
- Enthousiast en leergierig is
- Hard kan en wil werken
- Secuur kan werken
- Creatief en foutloos kan schrijven
- De Nederlandse taal perfect beheerst
- Basis kennis van het programma Photoshop heeft
- Kan werken in een CMS
- Altijd op zoek is naar de laatste nieuwtjes en trends
- Affiniteit heeft met fashion, celebs en showbiz
- Haar weg kan vinden op het internet!

Wat heeft Grazia jou te bieden?
- Een onwijs leuk team om in te werken
- Een ruime stagevergoeding
- Een dynamische werkplek in het hart van fashion, celebs en showbiz
- Een werkplek met veel verantwoordelijkheid

Kun jij jezelf hier helemaal in vinden? 
Stuur je sollicitatiebrief en CV dan direct naar Isabel@grazia.nl met als onderwerp ‘Stagiaire Grazia.nl’.

www.grazia.nl