Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Grazia zoekt een internetstagiaire

Altijd al willen werken voor een groot modeblad als Grazia? Dan is dit je kans! Grazia zoekt namelijk een internetstagiaire voor minimaal 5 maanden vanaf 16 April. Nieuwschierig geworden? Lees dan gauw verder naar de eisen en wie weet kun jij straks aansluiten bij het Grazia team!
Grazia zoekt iemand die: 


- Minimaal een relevante HBO opleiding volgt
- Enthousiast en leergierig is
- Hard kan en wil werken
- Secuur kan werken
- Creatief en foutloos kan schrijven
- De Nederlandse taal perfect beheerst
- Basis kennis van het programma Photoshop heeft
- Kan werken in een CMS
- Altijd op zoek is naar de laatste nieuwtjes en trends
- Affiniteit heeft met fashion, celebs en showbiz
- Haar weg kan vinden op het internet!

Wat heeft Grazia jou te bieden?
- Een onwijs leuk team om in te werken
- Een ruime stagevergoeding
- Een dynamische werkplek in het hart van fashion, celebs en showbiz
- Een werkplek met veel verantwoordelijkheid

Kun jij jezelf hier helemaal in vinden? 
Stuur je sollicitatiebrief en CV dan direct naar Isabel@grazia.nl met als onderwerp ‘Stagiaire Grazia.nl’.

www.grazia.nl