Doorgaan naar hoofdcontent

Glamour day @ Cafe Moda

Think Cafe Moda and you’ll think: celeb looks, catwalk icons, fashion must haves, trendy show stoppers, red carpet candy, …. zo kunnen we nog wel even doorgaan met de opsomming van alles waar Cafe Moda voor staat en waar Cafe Moda je aan doet denken. En eigenlijk is het allemaal samen te vatten in 1 woord: GLAMOUR.

Daarom is het op zaterdag 7 april GLAMOUR DAY @Cafe Moda. Cafe Moda geeft in de winkel aan de Kalverstraat Amsterdam en op CafeModa.nl 20% korting op ALLE modellen. Shop nu dus de mooiste zomerschoentjes, killer heels, peep toe pumps, booties, tassen en accessoires en Get that glamourous look! 


Retweet Glamour naar @cafemoda en maak daarbij ook nog eens kans op een glamourous prijs.Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.