Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Glamour day @ Cafe Moda

Think Cafe Moda and you’ll think: celeb looks, catwalk icons, fashion must haves, trendy show stoppers, red carpet candy, …. zo kunnen we nog wel even doorgaan met de opsomming van alles waar Cafe Moda voor staat en waar Cafe Moda je aan doet denken. En eigenlijk is het allemaal samen te vatten in 1 woord: GLAMOUR.

Daarom is het op zaterdag 7 april GLAMOUR DAY @Cafe Moda. Cafe Moda geeft in de winkel aan de Kalverstraat Amsterdam en op CafeModa.nl 20% korting op ALLE modellen. Shop nu dus de mooiste zomerschoentjes, killer heels, peep toe pumps, booties, tassen en accessoires en Get that glamourous look! 


Retweet Glamour naar @cafemoda en maak daarbij ook nog eens kans op een glamourous prijs.