Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Glamour day @ Cafe Moda

Think Cafe Moda and you’ll think: celeb looks, catwalk icons, fashion must haves, trendy show stoppers, red carpet candy, …. zo kunnen we nog wel even doorgaan met de opsomming van alles waar Cafe Moda voor staat en waar Cafe Moda je aan doet denken. En eigenlijk is het allemaal samen te vatten in 1 woord: GLAMOUR.

Daarom is het op zaterdag 7 april GLAMOUR DAY @Cafe Moda. Cafe Moda geeft in de winkel aan de Kalverstraat Amsterdam en op CafeModa.nl 20% korting op ALLE modellen. Shop nu dus de mooiste zomerschoentjes, killer heels, peep toe pumps, booties, tassen en accessoires en Get that glamourous look! 


Retweet Glamour naar @cafemoda en maak daarbij ook nog eens kans op een glamourous prijs.