Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Glamour day @ Cafe Moda

Think Cafe Moda and you’ll think: celeb looks, catwalk icons, fashion must haves, trendy show stoppers, red carpet candy, …. zo kunnen we nog wel even doorgaan met de opsomming van alles waar Cafe Moda voor staat en waar Cafe Moda je aan doet denken. En eigenlijk is het allemaal samen te vatten in 1 woord: GLAMOUR.

Daarom is het op zaterdag 7 april GLAMOUR DAY @Cafe Moda. Cafe Moda geeft in de winkel aan de Kalverstraat Amsterdam en op CafeModa.nl 20% korting op ALLE modellen. Shop nu dus de mooiste zomerschoentjes, killer heels, peep toe pumps, booties, tassen en accessoires en Get that glamourous look! 


Retweet Glamour naar @cafemoda en maak daarbij ook nog eens kans op een glamourous prijs.