Doorgaan naar hoofdcontent

Feest bij Pretty PLease

Op 15 april is het precies één jaar geleden dat de webwinkel Pretty Please voor het eerst haar virtuele deuren opende. De shop heeft dit opgevat als reden voor een feestje, en iedereen feest mee. De site zelf heeft een volledig nieuwe look gekregen, er worden feestelijke acties georganiseerd op Facebook en Twitter, en iedereen die een bestelling plaatst, krijgt een cadeautje!


In het afgelopen jaar heeft Pretty Please hard haar best gedaan om een verrassend assortiment neer te zetten. Zo vind je er producten die je ergens anders vaak moeilijk kunt vinden; bekende buitenlandse merken als Victoria’s Secret, Cover Girl en Neutrogena, maar ook producten als Soy Scents of Soap In A Jar, die soms speciaal voor Pretty Please worden gemaakt. Ook kun je bij de klantenservice informeren naar producten waar je misschien al heel lang naar op zoek bent, en wie weet wordt dit product dan aan het assortiment toegevoegd.

Nu de webwinkel een jaar bestaat, heeft de website een make-over gekregen: de layout is op een aantal punten aangepast waardoor deze overzichtelijker is geworden. Ook wordt er van 15 april t/m 30 april flink uitgepakt bij Pretty Please: iedereen die in deze periode een bestelling plaatst, krijgt bij zijn of haar bestelling een stuk Sweet Heart zeep (de persoonlijke favoriete zeep van webshopeigenaresse Christine), en er worden win-acties georganiseerd op Facebook en Twitter.

Alle festiviteiten kan je volgen via: http://www.prettyplease.nl/, http://www.facebook.nl/prettypleasenlen www.twitter.com/prettypleasenl

Hieronder vind je een aantal items uit de shop.
http://www.prettyplease.nl/

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.