Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Feest bij Pretty PLease

Op 15 april is het precies één jaar geleden dat de webwinkel Pretty Please voor het eerst haar virtuele deuren opende. De shop heeft dit opgevat als reden voor een feestje, en iedereen feest mee. De site zelf heeft een volledig nieuwe look gekregen, er worden feestelijke acties georganiseerd op Facebook en Twitter, en iedereen die een bestelling plaatst, krijgt een cadeautje!


In het afgelopen jaar heeft Pretty Please hard haar best gedaan om een verrassend assortiment neer te zetten. Zo vind je er producten die je ergens anders vaak moeilijk kunt vinden; bekende buitenlandse merken als Victoria’s Secret, Cover Girl en Neutrogena, maar ook producten als Soy Scents of Soap In A Jar, die soms speciaal voor Pretty Please worden gemaakt. Ook kun je bij de klantenservice informeren naar producten waar je misschien al heel lang naar op zoek bent, en wie weet wordt dit product dan aan het assortiment toegevoegd.

Nu de webwinkel een jaar bestaat, heeft de website een make-over gekregen: de layout is op een aantal punten aangepast waardoor deze overzichtelijker is geworden. Ook wordt er van 15 april t/m 30 april flink uitgepakt bij Pretty Please: iedereen die in deze periode een bestelling plaatst, krijgt bij zijn of haar bestelling een stuk Sweet Heart zeep (de persoonlijke favoriete zeep van webshopeigenaresse Christine), en er worden win-acties georganiseerd op Facebook en Twitter.

Alle festiviteiten kan je volgen via: http://www.prettyplease.nl/, http://www.facebook.nl/prettypleasenlen www.twitter.com/prettypleasenl

Hieronder vind je een aantal items uit de shop.
http://www.prettyplease.nl/