Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Feest bij Pretty PLease

Op 15 april is het precies één jaar geleden dat de webwinkel Pretty Please voor het eerst haar virtuele deuren opende. De shop heeft dit opgevat als reden voor een feestje, en iedereen feest mee. De site zelf heeft een volledig nieuwe look gekregen, er worden feestelijke acties georganiseerd op Facebook en Twitter, en iedereen die een bestelling plaatst, krijgt een cadeautje!


In het afgelopen jaar heeft Pretty Please hard haar best gedaan om een verrassend assortiment neer te zetten. Zo vind je er producten die je ergens anders vaak moeilijk kunt vinden; bekende buitenlandse merken als Victoria’s Secret, Cover Girl en Neutrogena, maar ook producten als Soy Scents of Soap In A Jar, die soms speciaal voor Pretty Please worden gemaakt. Ook kun je bij de klantenservice informeren naar producten waar je misschien al heel lang naar op zoek bent, en wie weet wordt dit product dan aan het assortiment toegevoegd.

Nu de webwinkel een jaar bestaat, heeft de website een make-over gekregen: de layout is op een aantal punten aangepast waardoor deze overzichtelijker is geworden. Ook wordt er van 15 april t/m 30 april flink uitgepakt bij Pretty Please: iedereen die in deze periode een bestelling plaatst, krijgt bij zijn of haar bestelling een stuk Sweet Heart zeep (de persoonlijke favoriete zeep van webshopeigenaresse Christine), en er worden win-acties georganiseerd op Facebook en Twitter.

Alle festiviteiten kan je volgen via: http://www.prettyplease.nl/, http://www.facebook.nl/prettypleasenlen www.twitter.com/prettypleasenl

Hieronder vind je een aantal items uit de shop.
http://www.prettyplease.nl/