Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Eerste swimwear foto's van Sylvie van der Vaart

Sylvie schittert in de etalages van Hunkemöller en levensgroot op de vrachwagens van Hunkemöller in lingerie maar Sylvie schittert nu ook in swimwear voor Hunkemöller en de beelden kunnen we alvast aan jullie laten zien en dat is nog niet alles want jullie kunne ook een kijkje nemen behind the scenes van de fotoshoot die gemaakt is op een tropisch oord met parel witte stranden, azuur blauwe zee en een strakke blauwe lucht.Met onderstaande foto's kom je al helemaal in de zomerstemming. Wij kunnen alleen maar zeggen, laat die zomer snel beginnen zodat ook wij in deze mooie collectie swimwear kunnen paraderen over het strand.

Om nog meer in de stemming te komen, onderaan dit artikel vind je het behind the scene's filmpje. Vanaf vandaag  zijn de prachtige foto's ook te bewonderen in de etalages van Hunkemöller.

Wat vind jij van de beelden?

www.hunkemoller.nl