Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste swimwear foto's van Sylvie van der Vaart

Sylvie schittert in de etalages van Hunkemöller en levensgroot op de vrachwagens van Hunkemöller in lingerie maar Sylvie schittert nu ook in swimwear voor Hunkemöller en de beelden kunnen we alvast aan jullie laten zien en dat is nog niet alles want jullie kunne ook een kijkje nemen behind the scenes van de fotoshoot die gemaakt is op een tropisch oord met parel witte stranden, azuur blauwe zee en een strakke blauwe lucht.Met onderstaande foto's kom je al helemaal in de zomerstemming. Wij kunnen alleen maar zeggen, laat die zomer snel beginnen zodat ook wij in deze mooie collectie swimwear kunnen paraderen over het strand.

Om nog meer in de stemming te komen, onderaan dit artikel vind je het behind the scene's filmpje. Vanaf vandaag  zijn de prachtige foto's ook te bewonderen in de etalages van Hunkemöller.

Wat vind jij van de beelden?

www.hunkemoller.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.