Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Eerste swimwear foto's van Sylvie van der Vaart

Sylvie schittert in de etalages van Hunkemöller en levensgroot op de vrachwagens van Hunkemöller in lingerie maar Sylvie schittert nu ook in swimwear voor Hunkemöller en de beelden kunnen we alvast aan jullie laten zien en dat is nog niet alles want jullie kunne ook een kijkje nemen behind the scenes van de fotoshoot die gemaakt is op een tropisch oord met parel witte stranden, azuur blauwe zee en een strakke blauwe lucht.Met onderstaande foto's kom je al helemaal in de zomerstemming. Wij kunnen alleen maar zeggen, laat die zomer snel beginnen zodat ook wij in deze mooie collectie swimwear kunnen paraderen over het strand.

Om nog meer in de stemming te komen, onderaan dit artikel vind je het behind the scene's filmpje. Vanaf vandaag  zijn de prachtige foto's ook te bewonderen in de etalages van Hunkemöller.

Wat vind jij van de beelden?

www.hunkemoller.nl