Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Dove hair therapy conditionersprays

We zijn allemaal geen grote fan van klitten in onze haren, we willen het liefst onze haren zo makkelijk mogelijk doorkambaar maken. We hebben de perfecte oplossing gevonden want, Dove heeft dit jaar 3 conditioner sprays geïntroduceerd om je haar te voeden, verzorgen en te ontwarren. op ieder moment van de dag.

De sprays zorgen er niet alleen voor dat je haar ontwart maar ook dat je haar tot diep van binnen gevoed en verzorgd wordt. De sprays kunnen gebruikt worden naast de gewone conditioner of tussen de wasbeurten door. Er zijn 3 verschillende varianten beschikbaar, Nourishing oil care anti-klit & care, Intense repair anti-klit & care spray en later dit jaar zal ook Color care anti-klit & care toegevoegd worden aan het assortiment.Nourishing Oil Care Anti-klit & Care Spray (links)
"Deze conditionerspray ontwart het haar niet alleen, maar zorgt daarnaast voor een diepe voeding en verzorging. De gewichtloze voedende oliën in Dove Nourishing Oil Care Antiklit & Care Spray voeden en verzorgen het haar en zorgen ervoor dat het haar soepel, zacht en perfect doorkambaar wordt, zonder het haar vet te maken. De spray heeft een zachte geur en is vederlicht. Het bevat het bijzondere ingrediënt arganolie en helpt beschadigd haar te herstellen en futloos haar er weer glanzend en levendig uit te laten zien"


Intense Repair Anti-klit & Care Spray (rechts)
"Deze spray is een zachte, voedende én ontwarrende conditionerspray. Het product zorgt voor direct gehydrateerd en onweerstaanbaar zacht haar. Deze ontwarrende en verzorgende spray werkt op twee niveaus. Enerzijds zorgt de Fiber Active technologie, die doordringt tot in iedere haarvezel, dat het haar diep gevoed wordt. Anderzijds zorgt het gepatenteerde Micro Moisture Serum dat ruwe oppervlaktes van het haar worden weggenomen, zodat het haar zacht en doorkambaar blijft gedurende de hele dag"Je kunt beide sprays gebruiken op zowel handdoek droog haar als op droog haar. Let wel op dat je de haarwortels vermijd. Kam en stijl je haar zoals je gewend bent en klaar is kees!Maar wat vinden wij van de sprays? Doen ze hun werk goed en werken ze echt zo fijn als er beschreven wordt? Hier kunnen we kort en bondig over zijn, Yes they are! Kim heeft beide sprays zelf getest en op zowel droog als nat haar aangebracht en daarna het haar gekamt. Het resultaat is lovely. Je haar ziet er verzorgd en glanzend uit en het belangrijkste van alles, de kam glijdt met gemak door de haren heen zonder een paar keer te blijven hangen aan die vervelende klitten. De Nourishing Oil care spray is favoriet. Deze bevat Amandel en Argan olie welke erg goed zijn voor het voeden van je haren en daarbij ruikt deze spray ook nog eens ontzettend fijn.

De sprays zijn ook makkelijk mee te nemen in je handtas om op ieder gewenst moment je haar bij te kunen werken. De sprays hebben een inhoud van 250ml en kosten € 4,49 per stuk. Verkrijgbaar bij de drogist.

www.dove.nl