Doorgaan naar hoofdcontent

Copy the look: Shea Marie van Cheyenne meets ChanelKen jij Shea Marie al? De fashionable lady van Cheyenne meets Chanel. Deze dame begint steeds populairder te worden in het blogger wereldje en haar stijl is fabulous! De meeste kleding die door de bekende bloggers gedragen wordt kunnen wij niet bestellen, of de items zijn onwijs duur of de webshops verzenden niet naar ons koude kikkerlandje.
Vandaag kopiƫren Shea Marie haar look voor een betaalbare prijs. De look is stoer maar toch casual en vrouwelijk. Benieuwd waar jij de items kunt shoppen?

Shea Marie draagt een wit/beige gestreepte top met een knal oranje clutch, een spijkerbroek en daaronder opvallende Vans.


Klik op de link onder de afbeelding om het item meteen te bestellen.


Gestreepte top € 12,95 via H&M
Skinny Low Coral Jeans € 49,95 via Bestsellershop
Roze Vans € 69,00 via Intreza

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.