Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Copy the look: Shea Marie van Cheyenne meets ChanelKen jij Shea Marie al? De fashionable lady van Cheyenne meets Chanel. Deze dame begint steeds populairder te worden in het blogger wereldje en haar stijl is fabulous! De meeste kleding die door de bekende bloggers gedragen wordt kunnen wij niet bestellen, of de items zijn onwijs duur of de webshops verzenden niet naar ons koude kikkerlandje.
Vandaag kopiëren Shea Marie haar look voor een betaalbare prijs. De look is stoer maar toch casual en vrouwelijk. Benieuwd waar jij de items kunt shoppen?

Shea Marie draagt een wit/beige gestreepte top met een knal oranje clutch, een spijkerbroek en daaronder opvallende Vans.


Klik op de link onder de afbeelding om het item meteen te bestellen.


Gestreepte top € 12,95 via H&M
Skinny Low Coral Jeans € 49,95 via Bestsellershop
Roze Vans € 69,00 via Intreza