Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Copy the look: Shea Marie van Cheyenne meets ChanelKen jij Shea Marie al? De fashionable lady van Cheyenne meets Chanel. Deze dame begint steeds populairder te worden in het blogger wereldje en haar stijl is fabulous! De meeste kleding die door de bekende bloggers gedragen wordt kunnen wij niet bestellen, of de items zijn onwijs duur of de webshops verzenden niet naar ons koude kikkerlandje.
Vandaag kopiëren Shea Marie haar look voor een betaalbare prijs. De look is stoer maar toch casual en vrouwelijk. Benieuwd waar jij de items kunt shoppen?

Shea Marie draagt een wit/beige gestreepte top met een knal oranje clutch, een spijkerbroek en daaronder opvallende Vans.


Klik op de link onder de afbeelding om het item meteen te bestellen.


Gestreepte top € 12,95 via H&M
Skinny Low Coral Jeans € 49,95 via Bestsellershop
Roze Vans € 69,00 via Intreza