Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Copy the look: Shea Marie van Cheyenne meets Chanel



Ken jij Shea Marie al? De fashionable lady van Cheyenne meets Chanel. Deze dame begint steeds populairder te worden in het blogger wereldje en haar stijl is fabulous! De meeste kleding die door de bekende bloggers gedragen wordt kunnen wij niet bestellen, of de items zijn onwijs duur of de webshops verzenden niet naar ons koude kikkerlandje.
Vandaag kopiƫren Shea Marie haar look voor een betaalbare prijs. De look is stoer maar toch casual en vrouwelijk. Benieuwd waar jij de items kunt shoppen?

Shea Marie draagt een wit/beige gestreepte top met een knal oranje clutch, een spijkerbroek en daaronder opvallende Vans.


Klik op de link onder de afbeelding om het item meteen te bestellen.


Gestreepte top € 12,95 via H&M
Skinny Low Coral Jeans € 49,95 via Bestsellershop
Roze Vans € 69,00 via Intreza