Doorgaan naar hoofdcontent

Colour blocking pumps

Colour blocking is nog steeds niet weg te denken uit de modewereld. Niet alleen vinden we verschillende gekleurde blokken in kleding maar ook schoenen volgen deze trend. Pumps, sneakers, slippers, wedges, in alle soorten schoenen kun je colour blocking terug vinden. Om je lente garderobe helemaal klaar te maken kies je natuurlijk voor een paar colour blocking pumps.

Het vrolijkt je lente garderobe helemaal op en je kunt eindeloos combineren met colour blocking schoenen. Houdt de basis neutraal en in één kleur en maak je outfit compleet met de accessoires als je tas en sieraden in één van de kleuren die verwerkt zijn in de gekleurde schoenen.

Wij hebben een drietal colour blocking pumps gevonden die je zeker aan je schoenverzameling moet toegvoegen want bij iedere fashionista hoort kleur! Behoort 1 van de 3 pumps in jou garderobe, klik dan op je favoriet om deze te bestellen.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.