Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Colour blocking pumps

Colour blocking is nog steeds niet weg te denken uit de modewereld. Niet alleen vinden we verschillende gekleurde blokken in kleding maar ook schoenen volgen deze trend. Pumps, sneakers, slippers, wedges, in alle soorten schoenen kun je colour blocking terug vinden. Om je lente garderobe helemaal klaar te maken kies je natuurlijk voor een paar colour blocking pumps.

Het vrolijkt je lente garderobe helemaal op en je kunt eindeloos combineren met colour blocking schoenen. Houdt de basis neutraal en in één kleur en maak je outfit compleet met de accessoires als je tas en sieraden in één van de kleuren die verwerkt zijn in de gekleurde schoenen.

Wij hebben een drietal colour blocking pumps gevonden die je zeker aan je schoenverzameling moet toegvoegen want bij iedere fashionista hoort kleur! Behoort 1 van de 3 pumps in jou garderobe, klik dan op je favoriet om deze te bestellen.