Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Colour blocking pumps

Colour blocking is nog steeds niet weg te denken uit de modewereld. Niet alleen vinden we verschillende gekleurde blokken in kleding maar ook schoenen volgen deze trend. Pumps, sneakers, slippers, wedges, in alle soorten schoenen kun je colour blocking terug vinden. Om je lente garderobe helemaal klaar te maken kies je natuurlijk voor een paar colour blocking pumps.

Het vrolijkt je lente garderobe helemaal op en je kunt eindeloos combineren met colour blocking schoenen. Houdt de basis neutraal en in één kleur en maak je outfit compleet met de accessoires als je tas en sieraden in één van de kleuren die verwerkt zijn in de gekleurde schoenen.

Wij hebben een drietal colour blocking pumps gevonden die je zeker aan je schoenverzameling moet toegvoegen want bij iedere fashionista hoort kleur! Behoort 1 van de 3 pumps in jou garderobe, klik dan op je favoriet om deze te bestellen.