Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Blog van Meet Miss O.

Geheel onbekend is deze dame niet meer oftewel, Miss O. Deze dame is oprichtster van een succesvol fashion, beauty en lifestyle pr-bureau. Al enige weken heeft Miss O. haar eigen blog waar ze je meeneemt in haar Pr-jungle avonturen. Kijk met haar mee achter de schermen. Dagelijks plaatst ze foto's, quotes en verhalen van haar avonturen.

Ben jij benieuwd hoe het eraan toe gaat als je een succesvolle Pr-lady bent en wil je alles te weten komen over Miss O.? Neem dan eens een kijkje op haar blog en wedden dat haar blog meteen je favoriete blog zal worden? Haar blog is helemaal in engels maar SO leuk om te lezen! www.meetmisso.com.