Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Blog van Meet Miss O.

Geheel onbekend is deze dame niet meer oftewel, Miss O. Deze dame is oprichtster van een succesvol fashion, beauty en lifestyle pr-bureau. Al enige weken heeft Miss O. haar eigen blog waar ze je meeneemt in haar Pr-jungle avonturen. Kijk met haar mee achter de schermen. Dagelijks plaatst ze foto's, quotes en verhalen van haar avonturen.

Ben jij benieuwd hoe het eraan toe gaat als je een succesvolle Pr-lady bent en wil je alles te weten komen over Miss O.? Neem dan eens een kijkje op haar blog en wedden dat haar blog meteen je favoriete blog zal worden? Haar blog is helemaal in engels maar SO leuk om te lezen! www.meetmisso.com.