Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Blog van Meet Miss O.

Geheel onbekend is deze dame niet meer oftewel, Miss O. Deze dame is oprichtster van een succesvol fashion, beauty en lifestyle pr-bureau. Al enige weken heeft Miss O. haar eigen blog waar ze je meeneemt in haar Pr-jungle avonturen. Kijk met haar mee achter de schermen. Dagelijks plaatst ze foto's, quotes en verhalen van haar avonturen.

Ben jij benieuwd hoe het eraan toe gaat als je een succesvolle Pr-lady bent en wil je alles te weten komen over Miss O.? Neem dan eens een kijkje op haar blog en wedden dat haar blog meteen je favoriete blog zal worden? Haar blog is helemaal in engels maar SO leuk om te lezen! www.meetmisso.com.