Doorgaan naar hoofdcontent

Blog van Meet Miss O.

Geheel onbekend is deze dame niet meer oftewel, Miss O. Deze dame is oprichtster van een succesvol fashion, beauty en lifestyle pr-bureau. Al enige weken heeft Miss O. haar eigen blog waar ze je meeneemt in haar Pr-jungle avonturen. Kijk met haar mee achter de schermen. Dagelijks plaatst ze foto's, quotes en verhalen van haar avonturen.

Ben jij benieuwd hoe het eraan toe gaat als je een succesvolle Pr-lady bent en wil je alles te weten komen over Miss O.? Neem dan eens een kijkje op haar blog en wedden dat haar blog meteen je favoriete blog zal worden? Haar blog is helemaal in engels maar SO leuk om te lezen! www.meetmisso.com.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.