Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Bikini's van Bikinibiza

Als we de weermannen en vrouwen moeten geloven gaat het weer kouder worden en hebben we zelfs kans op sneeuw en ijs, that's shocking right? Maar we laten ons natuurlijk niet zomaar ondersneeuwen en blijven vrolijk wachten op die heerlijk warme zomerzon. In die tussentijd hebben wij nog de kans om de perfecte bikini te vinden.

Wij hebben de perfecte bikini gevonden voor deze zomer, namelijk de Bikinibiza. Deze bikini's zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en versierd met bedeltjes, bloemetjes en strikjes. Elke bikini heeft ook haar eigen armband die matched!

De naam verklapt het al een beetje, de bikini's zijn gëinspireerd bij het eiland Ibiza.
Ook kun je je eigen bikini samenstellen en ben jij dus de enige die met deze unieke bikini rond loopt op het strand! Wel moet je € 149,50 over hebben voor een bikini maar dan heb je ook wat. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Gaat jouw hartje net zo snel kloppen bij het zien van deze bikini's als die van ons? Klik dan op de link onder jou favo om deze te bestellen of kijk op Bikinibiza.com