Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Bikini's van Bikinibiza

Als we de weermannen en vrouwen moeten geloven gaat het weer kouder worden en hebben we zelfs kans op sneeuw en ijs, that's shocking right? Maar we laten ons natuurlijk niet zomaar ondersneeuwen en blijven vrolijk wachten op die heerlijk warme zomerzon. In die tussentijd hebben wij nog de kans om de perfecte bikini te vinden.

Wij hebben de perfecte bikini gevonden voor deze zomer, namelijk de Bikinibiza. Deze bikini's zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en versierd met bedeltjes, bloemetjes en strikjes. Elke bikini heeft ook haar eigen armband die matched!

De naam verklapt het al een beetje, de bikini's zijn gëinspireerd bij het eiland Ibiza.
Ook kun je je eigen bikini samenstellen en ben jij dus de enige die met deze unieke bikini rond loopt op het strand! Wel moet je € 149,50 over hebben voor een bikini maar dan heb je ook wat. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Gaat jouw hartje net zo snel kloppen bij het zien van deze bikini's als die van ons? Klik dan op de link onder jou favo om deze te bestellen of kijk op Bikinibiza.com