Doorgaan naar hoofdcontent

Bikini's van Bikinibiza

Als we de weermannen en vrouwen moeten geloven gaat het weer kouder worden en hebben we zelfs kans op sneeuw en ijs, that's shocking right? Maar we laten ons natuurlijk niet zomaar ondersneeuwen en blijven vrolijk wachten op die heerlijk warme zomerzon. In die tussentijd hebben wij nog de kans om de perfecte bikini te vinden.

Wij hebben de perfecte bikini gevonden voor deze zomer, namelijk de Bikinibiza. Deze bikini's zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en versierd met bedeltjes, bloemetjes en strikjes. Elke bikini heeft ook haar eigen armband die matched!

De naam verklapt het al een beetje, de bikini's zijn gëinspireerd bij het eiland Ibiza.
Ook kun je je eigen bikini samenstellen en ben jij dus de enige die met deze unieke bikini rond loopt op het strand! Wel moet je € 149,50 over hebben voor een bikini maar dan heb je ook wat. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Gaat jouw hartje net zo snel kloppen bij het zien van deze bikini's als die van ons? Klik dan op de link onder jou favo om deze te bestellen of kijk op Bikinibiza.com
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.