Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

B Loves by Black Fashion Store

Je hebt vast al eens gehoord over Blackfashionstore, dé plek voor je zwarte kleding want zwart is de kleur die nooit uit het modebeeld zal verdwijnen. Wij zijn laaiend enthousiast!  Dit is de plek waar je al favoriete merken gebundeld worden en je ze makkelijk kunt bestellen. Een geweldig idee naar onze mening. Nu heeft Blackfashionstore iets nieuws, B Loves. Dit zijn items die je meteen vanaf de website kunt bestellen.

"Naast het bundelen van de mooiste zwarte fashion finds afkomstig uit andere webshops gaat Blackfashionstore.com zelf ook op zoek naar de leukste producten. Zo kan je een product vinden dat direct te koop is bij Blackfashionstore.com zelf. Deze producten vind je in één overzicht onder het kopje B • Loves in het hoofdmenu. Dé ultieme Loves van Blackfashionstore.com. Je vindt hier onder andere gekke snor-ringen, zwarte it-bags, t-shirts met statements én de leukste sieraden om je outfit compleet te maken!" Aldus Blackfashionstore.com

Wij hebben een aantal leuke item voor je uitgezocht. Wil je ze bestellen? Klik dan op de link onder de afbeelding.


www.blackfashionstore.com