Doorgaan naar hoofdcontent

B Loves by Black Fashion Store

Je hebt vast al eens gehoord over Blackfashionstore, dé plek voor je zwarte kleding want zwart is de kleur die nooit uit het modebeeld zal verdwijnen. Wij zijn laaiend enthousiast!  Dit is de plek waar je al favoriete merken gebundeld worden en je ze makkelijk kunt bestellen. Een geweldig idee naar onze mening. Nu heeft Blackfashionstore iets nieuws, B Loves. Dit zijn items die je meteen vanaf de website kunt bestellen.

"Naast het bundelen van de mooiste zwarte fashion finds afkomstig uit andere webshops gaat Blackfashionstore.com zelf ook op zoek naar de leukste producten. Zo kan je een product vinden dat direct te koop is bij Blackfashionstore.com zelf. Deze producten vind je in één overzicht onder het kopje B • Loves in het hoofdmenu. Dé ultieme Loves van Blackfashionstore.com. Je vindt hier onder andere gekke snor-ringen, zwarte it-bags, t-shirts met statements én de leukste sieraden om je outfit compleet te maken!" Aldus Blackfashionstore.com

Wij hebben een aantal leuke item voor je uitgezocht. Wil je ze bestellen? Klik dan op de link onder de afbeelding.


www.blackfashionstore.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.