Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

The amazing Spider-man collectie bij OPI

OPI heeft al veel leuke samenwerkingen gehad met diversen celebs als Nicky en de Kardashian zusters. Nou komt OPI met een wel erg leuke samenwerking met Sony Pictures geïnspireerd op de nieuwe film "The Amazing Spider-Man". OPI en Sony hebben al vaker samengewerkt.

“OPI is verheugd om opnieuw met Sony Pictures samen te werken en Spider-Man weer in de bioscoop te verwelkomen”, aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “Deze 3D film toont een nieuw hoofdstuk in de Spider-Man reeks, die donker, maar ook sexy wordt! De nagellakken die ik hiervoor heb ontworpen zijn gebaseerd op de geheimzinnige sfeer van het verhaal, met opvallende tinten als diepsprankelend blauw en metallic goud-groen.”Deze limited edition nagellakken bestaat uit 6 tinten:

Your Web or Mine? - het perfecte roze om de perfecte date af te sluiten!
Into the Night - sluip door de schemering met dit nachtelijk blauw
Call Me Gwen-ever - je voelt je het liefje van een superheld met deze spicy koraaltint
Just Spotted the Lizard - word jij gespot met dit reptielachtige geelgroen?
My boyfriend scales walls - klim tot ongekende hoogten met dit skyline-wit
Number One Nemesis - show je kunsten met dit sprankelende antraciet
Shatter the Scales - schurkachtig schubbeneffect voor je eigen reptiel-look


The Amazing Spider-Man Collection is verkrijgbaar vanaf medio mei 2012.  De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoop- adressen: www.opi.nl.

Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15ml € 13,95 Adviesverkoopprijs OPI Mini Pack € 17,95