Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

The amazing Spider-man collectie bij OPI

OPI heeft al veel leuke samenwerkingen gehad met diversen celebs als Nicky en de Kardashian zusters. Nou komt OPI met een wel erg leuke samenwerking met Sony Pictures geïnspireerd op de nieuwe film "The Amazing Spider-Man". OPI en Sony hebben al vaker samengewerkt.

“OPI is verheugd om opnieuw met Sony Pictures samen te werken en Spider-Man weer in de bioscoop te verwelkomen”, aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “Deze 3D film toont een nieuw hoofdstuk in de Spider-Man reeks, die donker, maar ook sexy wordt! De nagellakken die ik hiervoor heb ontworpen zijn gebaseerd op de geheimzinnige sfeer van het verhaal, met opvallende tinten als diepsprankelend blauw en metallic goud-groen.”Deze limited edition nagellakken bestaat uit 6 tinten:

Your Web or Mine? - het perfecte roze om de perfecte date af te sluiten!
Into the Night - sluip door de schemering met dit nachtelijk blauw
Call Me Gwen-ever - je voelt je het liefje van een superheld met deze spicy koraaltint
Just Spotted the Lizard - word jij gespot met dit reptielachtige geelgroen?
My boyfriend scales walls - klim tot ongekende hoogten met dit skyline-wit
Number One Nemesis - show je kunsten met dit sprankelende antraciet
Shatter the Scales - schurkachtig schubbeneffect voor je eigen reptiel-look


The Amazing Spider-Man Collection is verkrijgbaar vanaf medio mei 2012.  De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoop- adressen: www.opi.nl.

Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15ml € 13,95 Adviesverkoopprijs OPI Mini Pack € 17,95