Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

The amazing Spider-man collectie bij OPI

OPI heeft al veel leuke samenwerkingen gehad met diversen celebs als Nicky en de Kardashian zusters. Nou komt OPI met een wel erg leuke samenwerking met Sony Pictures geïnspireerd op de nieuwe film "The Amazing Spider-Man". OPI en Sony hebben al vaker samengewerkt.

“OPI is verheugd om opnieuw met Sony Pictures samen te werken en Spider-Man weer in de bioscoop te verwelkomen”, aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “Deze 3D film toont een nieuw hoofdstuk in de Spider-Man reeks, die donker, maar ook sexy wordt! De nagellakken die ik hiervoor heb ontworpen zijn gebaseerd op de geheimzinnige sfeer van het verhaal, met opvallende tinten als diepsprankelend blauw en metallic goud-groen.”Deze limited edition nagellakken bestaat uit 6 tinten:

Your Web or Mine? - het perfecte roze om de perfecte date af te sluiten!
Into the Night - sluip door de schemering met dit nachtelijk blauw
Call Me Gwen-ever - je voelt je het liefje van een superheld met deze spicy koraaltint
Just Spotted the Lizard - word jij gespot met dit reptielachtige geelgroen?
My boyfriend scales walls - klim tot ongekende hoogten met dit skyline-wit
Number One Nemesis - show je kunsten met dit sprankelende antraciet
Shatter the Scales - schurkachtig schubbeneffect voor je eigen reptiel-look


The Amazing Spider-Man Collection is verkrijgbaar vanaf medio mei 2012.  De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoop- adressen: www.opi.nl.

Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15ml € 13,95 Adviesverkoopprijs OPI Mini Pack € 17,95