Doorgaan naar hoofdcontent

The amazing Spider-man collectie bij OPI

OPI heeft al veel leuke samenwerkingen gehad met diversen celebs als Nicky en de Kardashian zusters. Nou komt OPI met een wel erg leuke samenwerking met Sony Pictures geïnspireerd op de nieuwe film "The Amazing Spider-Man". OPI en Sony hebben al vaker samengewerkt.

“OPI is verheugd om opnieuw met Sony Pictures samen te werken en Spider-Man weer in de bioscoop te verwelkomen”, aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “Deze 3D film toont een nieuw hoofdstuk in de Spider-Man reeks, die donker, maar ook sexy wordt! De nagellakken die ik hiervoor heb ontworpen zijn gebaseerd op de geheimzinnige sfeer van het verhaal, met opvallende tinten als diepsprankelend blauw en metallic goud-groen.”Deze limited edition nagellakken bestaat uit 6 tinten:

Your Web or Mine? - het perfecte roze om de perfecte date af te sluiten!
Into the Night - sluip door de schemering met dit nachtelijk blauw
Call Me Gwen-ever - je voelt je het liefje van een superheld met deze spicy koraaltint
Just Spotted the Lizard - word jij gespot met dit reptielachtige geelgroen?
My boyfriend scales walls - klim tot ongekende hoogten met dit skyline-wit
Number One Nemesis - show je kunsten met dit sprankelende antraciet
Shatter the Scales - schurkachtig schubbeneffect voor je eigen reptiel-look


The Amazing Spider-Man Collection is verkrijgbaar vanaf medio mei 2012.  De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoop- adressen: www.opi.nl.

Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15ml € 13,95 Adviesverkoopprijs OPI Mini Pack € 17,95

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.