Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Allereerste Instagram fotoshoot door Nick Knight

Vrijwel iedereen is bekend met de bekende App "Instagram". Voorheen alleen voor i-phone maar sinds kort ook in de app store voor Android. Nick Knight, juist, de fotograaf heeft in samenwerking met Cara Delevingne een allereerste Instagram fotoshoot gemaakt. Een Instagram fotoshoot is opzich al uniek maar de beelden die geschoten zijn vertellen je veel meer dan een simpele fotoshoot.

In de fotoshoot zijn namelijk ook dieren gefotografeerd die Cara vasthoudt.Pluizige konijntjes, kleine adorable kittens, donzige kuikentjes en cute puppy's! Wat ons betreft de meest liefste en schattigste fotoshoot ever made. De fotoshoot heeft de naam "Pussycat Pussycat" gekregen. Niet zo gek, toch?

Knight zegt:  "the shoot is inspired by Internet memes, animal GIFs and Autumn/Winter 2012's taste for grown-up, blown-up overdressing"


Wat vind jij van deze onwijs lieve fotoshoot?


Beeld: SHOWstudio.com