Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Allereerste Instagram fotoshoot door Nick Knight

Vrijwel iedereen is bekend met de bekende App "Instagram". Voorheen alleen voor i-phone maar sinds kort ook in de app store voor Android. Nick Knight, juist, de fotograaf heeft in samenwerking met Cara Delevingne een allereerste Instagram fotoshoot gemaakt. Een Instagram fotoshoot is opzich al uniek maar de beelden die geschoten zijn vertellen je veel meer dan een simpele fotoshoot.

In de fotoshoot zijn namelijk ook dieren gefotografeerd die Cara vasthoudt.Pluizige konijntjes, kleine adorable kittens, donzige kuikentjes en cute puppy's! Wat ons betreft de meest liefste en schattigste fotoshoot ever made. De fotoshoot heeft de naam "Pussycat Pussycat" gekregen. Niet zo gek, toch?

Knight zegt:  "the shoot is inspired by Internet memes, animal GIFs and Autumn/Winter 2012's taste for grown-up, blown-up overdressing"


Wat vind jij van deze onwijs lieve fotoshoot?


Beeld: SHOWstudio.com