Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Allereerste Instagram fotoshoot door Nick Knight

Vrijwel iedereen is bekend met de bekende App "Instagram". Voorheen alleen voor i-phone maar sinds kort ook in de app store voor Android. Nick Knight, juist, de fotograaf heeft in samenwerking met Cara Delevingne een allereerste Instagram fotoshoot gemaakt. Een Instagram fotoshoot is opzich al uniek maar de beelden die geschoten zijn vertellen je veel meer dan een simpele fotoshoot.

In de fotoshoot zijn namelijk ook dieren gefotografeerd die Cara vasthoudt.Pluizige konijntjes, kleine adorable kittens, donzige kuikentjes en cute puppy's! Wat ons betreft de meest liefste en schattigste fotoshoot ever made. De fotoshoot heeft de naam "Pussycat Pussycat" gekregen. Niet zo gek, toch?

Knight zegt:  "the shoot is inspired by Internet memes, animal GIFs and Autumn/Winter 2012's taste for grown-up, blown-up overdressing"


Wat vind jij van deze onwijs lieve fotoshoot?


Beeld: SHOWstudio.com