Doorgaan naar hoofdcontent

Allereerste Instagram fotoshoot door Nick Knight

Vrijwel iedereen is bekend met de bekende App "Instagram". Voorheen alleen voor i-phone maar sinds kort ook in de app store voor Android. Nick Knight, juist, de fotograaf heeft in samenwerking met Cara Delevingne een allereerste Instagram fotoshoot gemaakt. Een Instagram fotoshoot is opzich al uniek maar de beelden die geschoten zijn vertellen je veel meer dan een simpele fotoshoot.

In de fotoshoot zijn namelijk ook dieren gefotografeerd die Cara vasthoudt.Pluizige konijntjes, kleine adorable kittens, donzige kuikentjes en cute puppy's! Wat ons betreft de meest liefste en schattigste fotoshoot ever made. De fotoshoot heeft de naam "Pussycat Pussycat" gekregen. Niet zo gek, toch?

Knight zegt:  "the shoot is inspired by Internet memes, animal GIFs and Autumn/Winter 2012's taste for grown-up, blown-up overdressing"


Wat vind jij van deze onwijs lieve fotoshoot?


Beeld: SHOWstudio.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.