Doorgaan naar hoofdcontent

Aftershave balsem na het scheren

Merendeels van de vrouwen die scheert zich en weten als geen ander hoe vervelend die irritaties zijn na het scheren, een rode, brandende en jeukende huid. Dit is natuurlijk onwijs vervelend maar we hebben de oplossing, namelijk aftershave balsem. Dit is een soort cremé voor na het scheren dat irritaties tegengaat.

Na het scheren krap ik me helemaal kapot met als gevolg dat ik met een knalrode en gerïrriteerde huid rondloop wat aan paar dagen zo blijft. Alles middeltjes zijn geprobeerd, Sudocreme, talkpoeder, olie, kortom alles! Niets van wat ik net op noemde werkt, althans niet bij mij.

Vriendlief heeft voor na het scheren een aftershave balsem van AXE en heeft nooit last van een rode of jeukende huid, mits hij de balsem niet gebruikt. Waarom zouden wij vrouwen deze balsem niet kunnen gebruiken na het scheren al zit er een mannen luchtje aan?  Zo gedaan zo gezegd dus ik bracht bij de volgende scheerbeurt de balsem aan en verrek, geen jeuk, geen branderig gevoel, geen rode huid! Een uitvinding waar vrouwen ook iets aan hebben. Dus gebruikt jouw vriend ook aftershave balsem dan weet je wat je te doen staat!

Aftershave balsem is verkrijgbaar bij drogisterijen en kost rond de € 4,00. Ook kun je Action in de gaten houden, zij hebben namelijk vaak AXE afstershave balsem bij de mannen cosmetica producten. 

Hoe gebruik je de afstershave balsem?
Je brengt een beetje aan op je hand en smeert dit op de plek waar je je geschoren hebt. In laten trekken, dus niet afspoelen! En weg is je rode huid!

Beeld: Scheerplein


(door Kim) 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.