Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Aftershave balsem na het scheren

Merendeels van de vrouwen die scheert zich en weten als geen ander hoe vervelend die irritaties zijn na het scheren, een rode, brandende en jeukende huid. Dit is natuurlijk onwijs vervelend maar we hebben de oplossing, namelijk aftershave balsem. Dit is een soort cremé voor na het scheren dat irritaties tegengaat.

Na het scheren krap ik me helemaal kapot met als gevolg dat ik met een knalrode en gerïrriteerde huid rondloop wat aan paar dagen zo blijft. Alles middeltjes zijn geprobeerd, Sudocreme, talkpoeder, olie, kortom alles! Niets van wat ik net op noemde werkt, althans niet bij mij.

Vriendlief heeft voor na het scheren een aftershave balsem van AXE en heeft nooit last van een rode of jeukende huid, mits hij de balsem niet gebruikt. Waarom zouden wij vrouwen deze balsem niet kunnen gebruiken na het scheren al zit er een mannen luchtje aan?  Zo gedaan zo gezegd dus ik bracht bij de volgende scheerbeurt de balsem aan en verrek, geen jeuk, geen branderig gevoel, geen rode huid! Een uitvinding waar vrouwen ook iets aan hebben. Dus gebruikt jouw vriend ook aftershave balsem dan weet je wat je te doen staat!

Aftershave balsem is verkrijgbaar bij drogisterijen en kost rond de € 4,00. Ook kun je Action in de gaten houden, zij hebben namelijk vaak AXE afstershave balsem bij de mannen cosmetica producten. 

Hoe gebruik je de afstershave balsem?
Je brengt een beetje aan op je hand en smeert dit op de plek waar je je geschoren hebt. In laten trekken, dus niet afspoelen! En weg is je rode huid!

Beeld: Scheerplein


(door Kim)