Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Aftershave balsem na het scheren

Merendeels van de vrouwen die scheert zich en weten als geen ander hoe vervelend die irritaties zijn na het scheren, een rode, brandende en jeukende huid. Dit is natuurlijk onwijs vervelend maar we hebben de oplossing, namelijk aftershave balsem. Dit is een soort cremé voor na het scheren dat irritaties tegengaat.

Na het scheren krap ik me helemaal kapot met als gevolg dat ik met een knalrode en gerïrriteerde huid rondloop wat aan paar dagen zo blijft. Alles middeltjes zijn geprobeerd, Sudocreme, talkpoeder, olie, kortom alles! Niets van wat ik net op noemde werkt, althans niet bij mij.

Vriendlief heeft voor na het scheren een aftershave balsem van AXE en heeft nooit last van een rode of jeukende huid, mits hij de balsem niet gebruikt. Waarom zouden wij vrouwen deze balsem niet kunnen gebruiken na het scheren al zit er een mannen luchtje aan?  Zo gedaan zo gezegd dus ik bracht bij de volgende scheerbeurt de balsem aan en verrek, geen jeuk, geen branderig gevoel, geen rode huid! Een uitvinding waar vrouwen ook iets aan hebben. Dus gebruikt jouw vriend ook aftershave balsem dan weet je wat je te doen staat!

Aftershave balsem is verkrijgbaar bij drogisterijen en kost rond de € 4,00. Ook kun je Action in de gaten houden, zij hebben namelijk vaak AXE afstershave balsem bij de mannen cosmetica producten. 

Hoe gebruik je de afstershave balsem?
Je brengt een beetje aan op je hand en smeert dit op de plek waar je je geschoren hebt. In laten trekken, dus niet afspoelen! En weg is je rode huid!

Beeld: Scheerplein


(door Kim)