Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Aftershave balsem na het scheren

Merendeels van de vrouwen die scheert zich en weten als geen ander hoe vervelend die irritaties zijn na het scheren, een rode, brandende en jeukende huid. Dit is natuurlijk onwijs vervelend maar we hebben de oplossing, namelijk aftershave balsem. Dit is een soort cremé voor na het scheren dat irritaties tegengaat.

Na het scheren krap ik me helemaal kapot met als gevolg dat ik met een knalrode en gerïrriteerde huid rondloop wat aan paar dagen zo blijft. Alles middeltjes zijn geprobeerd, Sudocreme, talkpoeder, olie, kortom alles! Niets van wat ik net op noemde werkt, althans niet bij mij.

Vriendlief heeft voor na het scheren een aftershave balsem van AXE en heeft nooit last van een rode of jeukende huid, mits hij de balsem niet gebruikt. Waarom zouden wij vrouwen deze balsem niet kunnen gebruiken na het scheren al zit er een mannen luchtje aan?  Zo gedaan zo gezegd dus ik bracht bij de volgende scheerbeurt de balsem aan en verrek, geen jeuk, geen branderig gevoel, geen rode huid! Een uitvinding waar vrouwen ook iets aan hebben. Dus gebruikt jouw vriend ook aftershave balsem dan weet je wat je te doen staat!

Aftershave balsem is verkrijgbaar bij drogisterijen en kost rond de € 4,00. Ook kun je Action in de gaten houden, zij hebben namelijk vaak AXE afstershave balsem bij de mannen cosmetica producten. 

Hoe gebruik je de afstershave balsem?
Je brengt een beetje aan op je hand en smeert dit op de plek waar je je geschoren hebt. In laten trekken, dus niet afspoelen! En weg is je rode huid!

Beeld: Scheerplein


(door Kim)