Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

13 keer hakken die je nooit zult dragen

Hakken, je hebt ze in alle soorten en maten en op de catwalk zie je de raarste creaties opduiken waar je normaal gesproken hard voor weg zou rennen. Op internet zijn ook heel wat rare en vreemde creaties te vinden waar je nooit van je leven op gezien wilt worden. Wij hebben 13 paar hakken op een rijtje gezet die echt nooit zult gaan dragen.

Hakken in vorm van stoelen, hakken waarvan je zeker weet je nek te breken als je er alleen maar naar kijkt, hakken in geiten vorm pootjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Welke van deze hakken zul jij echt nooit gaan dragen al zou je ze gratis en voor niets krijgen?


Bron: Weheartit/toesmile/googleimages