Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

13 keer hakken die je nooit zult dragen

Hakken, je hebt ze in alle soorten en maten en op de catwalk zie je de raarste creaties opduiken waar je normaal gesproken hard voor weg zou rennen. Op internet zijn ook heel wat rare en vreemde creaties te vinden waar je nooit van je leven op gezien wilt worden. Wij hebben 13 paar hakken op een rijtje gezet die echt nooit zult gaan dragen.

Hakken in vorm van stoelen, hakken waarvan je zeker weet je nek te breken als je er alleen maar naar kijkt, hakken in geiten vorm pootjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Welke van deze hakken zul jij echt nooit gaan dragen al zou je ze gratis en voor niets krijgen?


Bron: Weheartit/toesmile/googleimages