Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

13 keer hakken die je nooit zult dragen

Hakken, je hebt ze in alle soorten en maten en op de catwalk zie je de raarste creaties opduiken waar je normaal gesproken hard voor weg zou rennen. Op internet zijn ook heel wat rare en vreemde creaties te vinden waar je nooit van je leven op gezien wilt worden. Wij hebben 13 paar hakken op een rijtje gezet die echt nooit zult gaan dragen.

Hakken in vorm van stoelen, hakken waarvan je zeker weet je nek te breken als je er alleen maar naar kijkt, hakken in geiten vorm pootjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Welke van deze hakken zul jij echt nooit gaan dragen al zou je ze gratis en voor niets krijgen?


Bron: Weheartit/toesmile/googleimages