Doorgaan naar hoofdcontent

13 keer hakken die je nooit zult dragen

Hakken, je hebt ze in alle soorten en maten en op de catwalk zie je de raarste creaties opduiken waar je normaal gesproken hard voor weg zou rennen. Op internet zijn ook heel wat rare en vreemde creaties te vinden waar je nooit van je leven op gezien wilt worden. Wij hebben 13 paar hakken op een rijtje gezet die echt nooit zult gaan dragen.

Hakken in vorm van stoelen, hakken waarvan je zeker weet je nek te breken als je er alleen maar naar kijkt, hakken in geiten vorm pootjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Welke van deze hakken zul jij echt nooit gaan dragen al zou je ze gratis en voor niets krijgen?


Bron: Weheartit/toesmile/googleimages

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.