Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Voorjaars trend de sjaal

Vandaag is het dan officieel lente, weg met de dikke truien en warme laarzen en hello slippers, jurkjes en korte mouwen! Ho stop.. die sjaals hoef je niet uit je kledingkast te trekken om ze  pas volgend jaar weer tevoorschijn te toveren.

Sjaals hoef je niet alleen te dragen om je nek warm te houden tijdens de koude winter dagen. De trend van dit jaar is dé sjaal. Kort, lang, dik, dun, rond het maakt niet uit. Om je outfit helemaal af te maken wikkel je een sjaal(tje) om je nek. Ik heb een aantal sjaals gevonden waarmee je gezien mag worden deze lente/zomer. Om je favoriet te bestellen klik je op de link onder de foto.

Welke is jou absolute favoriet?

 


Dunne sjaal € 9,95 via H&M


Bloemenprint sjaal € 9,95 via H&M

Tubesjaal € 1,98 via Action