Doorgaan naar hoofdcontent

Voorjaars trend de sjaal

Vandaag is het dan officieel lente, weg met de dikke truien en warme laarzen en hello slippers, jurkjes en korte mouwen! Ho stop.. die sjaals hoef je niet uit je kledingkast te trekken om ze  pas volgend jaar weer tevoorschijn te toveren.

Sjaals hoef je niet alleen te dragen om je nek warm te houden tijdens de koude winter dagen. De trend van dit jaar is dé sjaal. Kort, lang, dik, dun, rond het maakt niet uit. Om je outfit helemaal af te maken wikkel je een sjaal(tje) om je nek. Ik heb een aantal sjaals gevonden waarmee je gezien mag worden deze lente/zomer. Om je favoriet te bestellen klik je op de link onder de foto.

Welke is jou absolute favoriet?

 


Dunne sjaal € 9,95 via H&M


Bloemenprint sjaal € 9,95 via H&M

Tubesjaal € 1,98 via Action
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.