Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Voorjaars trend de sjaal

Vandaag is het dan officieel lente, weg met de dikke truien en warme laarzen en hello slippers, jurkjes en korte mouwen! Ho stop.. die sjaals hoef je niet uit je kledingkast te trekken om ze  pas volgend jaar weer tevoorschijn te toveren.

Sjaals hoef je niet alleen te dragen om je nek warm te houden tijdens de koude winter dagen. De trend van dit jaar is dé sjaal. Kort, lang, dik, dun, rond het maakt niet uit. Om je outfit helemaal af te maken wikkel je een sjaal(tje) om je nek. Ik heb een aantal sjaals gevonden waarmee je gezien mag worden deze lente/zomer. Om je favoriet te bestellen klik je op de link onder de foto.

Welke is jou absolute favoriet?

 


Dunne sjaal € 9,95 via H&M


Bloemenprint sjaal € 9,95 via H&M

Tubesjaal € 1,98 via Action