Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

Voorjaars trend de sjaal

Vandaag is het dan officieel lente, weg met de dikke truien en warme laarzen en hello slippers, jurkjes en korte mouwen! Ho stop.. die sjaals hoef je niet uit je kledingkast te trekken om ze  pas volgend jaar weer tevoorschijn te toveren.

Sjaals hoef je niet alleen te dragen om je nek warm te houden tijdens de koude winter dagen. De trend van dit jaar is dé sjaal. Kort, lang, dik, dun, rond het maakt niet uit. Om je outfit helemaal af te maken wikkel je een sjaal(tje) om je nek. Ik heb een aantal sjaals gevonden waarmee je gezien mag worden deze lente/zomer. Om je favoriet te bestellen klik je op de link onder de foto.

Welke is jou absolute favoriet?

 


Dunne sjaal € 9,95 via H&M


Bloemenprint sjaal € 9,95 via H&M

Tubesjaal € 1,98 via Action