2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

TV commerical met Sylvie voor Hunkemöller


Eerder schreef ik al over Sylvie, het nieuwe gezicht van Hunkemöller. Niet gelezen, klik hier om het berichtalsnog te lezen. Vanaf 19 Maart zal Sylvie schitteren in haar lingerie op de Nederlandse TV in de commerical van Hunkemöller. Op Facebook konden de fans stemmen welke brand song de reclame zou moeten krijgen. Meer dan 5000 stemmen kozen voor "a million in one".

De tagline, door Sylvie ingesproken, luidt; ‘ Wie je ook wilt zijn, ga voor alle 3 naar Hunkemöller. Kies 3 bh’s en krijg de derde gratis.’ Sylvie van der Vaart: “Fashion is mijn passie,lingerie is mijn geheime wapen. Ik vind het ontzettend spannend om in lingerie te verschijnen in TV commercials en in fotografie. Het is voor mij een droom die uitkomt om te werken voor een merk dat ik ook echt zelf draag.” Aldus Sylvie.

Hieronder kun jij alvast de commerical bekijken met Sylvie in de hoofdrol.
Wil je backstage beelden bekijken van de commerical, like dan de fanpage van Hunkemöller.