Doorgaan naar hoofdcontent

TV commerical met Sylvie voor Hunkemöller


Eerder schreef ik al over Sylvie, het nieuwe gezicht van Hunkemöller. Niet gelezen, klik hier om het berichtalsnog te lezen. Vanaf 19 Maart zal Sylvie schitteren in haar lingerie op de Nederlandse TV in de commerical van Hunkemöller. Op Facebook konden de fans stemmen welke brand song de reclame zou moeten krijgen. Meer dan 5000 stemmen kozen voor "a million in one".

De tagline, door Sylvie ingesproken, luidt; ‘ Wie je ook wilt zijn, ga voor alle 3 naar Hunkemöller. Kies 3 bh’s en krijg de derde gratis.’ Sylvie van der Vaart: “Fashion is mijn passie,lingerie is mijn geheime wapen. Ik vind het ontzettend spannend om in lingerie te verschijnen in TV commercials en in fotografie. Het is voor mij een droom die uitkomt om te werken voor een merk dat ik ook echt zelf draag.” Aldus Sylvie.

Hieronder kun jij alvast de commerical bekijken met Sylvie in de hoofdrol.
Wil je backstage beelden bekijken van de commerical, like dan de fanpage van Hunkemöller.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.