Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

TV commerical met Sylvie voor Hunkemöller


Eerder schreef ik al over Sylvie, het nieuwe gezicht van Hunkemöller. Niet gelezen, klik hier om het berichtalsnog te lezen. Vanaf 19 Maart zal Sylvie schitteren in haar lingerie op de Nederlandse TV in de commerical van Hunkemöller. Op Facebook konden de fans stemmen welke brand song de reclame zou moeten krijgen. Meer dan 5000 stemmen kozen voor "a million in one".

De tagline, door Sylvie ingesproken, luidt; ‘ Wie je ook wilt zijn, ga voor alle 3 naar Hunkemöller. Kies 3 bh’s en krijg de derde gratis.’ Sylvie van der Vaart: “Fashion is mijn passie,lingerie is mijn geheime wapen. Ik vind het ontzettend spannend om in lingerie te verschijnen in TV commercials en in fotografie. Het is voor mij een droom die uitkomt om te werken voor een merk dat ik ook echt zelf draag.” Aldus Sylvie.

Hieronder kun jij alvast de commerical bekijken met Sylvie in de hoofdrol.
Wil je backstage beelden bekijken van de commerical, like dan de fanpage van Hunkemöller.