Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Trend: Gele blazer

Knal kleuren zijn helemaal hot dit seizoen, geel, blauw, fel roze je kunt het zo gek niet bedenken. Vooral de gele kleur doet het erg goed in de celeb wereld. Ik spotte al diversen celebrity's met dé gele blazer als, Kim Kardashian, Rihanna, Fergie, en Beyoncé. Dus zeker een item wat dit jaar niet mag ontbreken in je kledingkast!

Al is de gele blazer trend in opkomst, er zijn nog maar weinig webshops die deze knal kleur verkopen. Ik vond de perfect bij H&M. Wil je hem bestellen? Klik onder de afbeelding op de link.

Gele gevoerde blazer € 49,95


Geen idee hoe je de gele blazer moet combineren? Hieronder een aantal outfits ter inspiratie.

Hilary gaat voor een basic zwarte legging met een witte doorschijnende top en zwarte enkel laarsjes met open teen.

Kim gaat voor de gele blazer met een boyfriend blouse, zwarte leather look jeans  en een paar  zwart suede pumps.Fashion Blogger Roos kiest voor een witte top, een zwart leren rokje en enkel laarsjes met een mini slee hak.Beeld: Google images/Moda Rosa