Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Trend: Gele blazer

Knal kleuren zijn helemaal hot dit seizoen, geel, blauw, fel roze je kunt het zo gek niet bedenken. Vooral de gele kleur doet het erg goed in de celeb wereld. Ik spotte al diversen celebrity's met dé gele blazer als, Kim Kardashian, Rihanna, Fergie, en Beyoncé. Dus zeker een item wat dit jaar niet mag ontbreken in je kledingkast!

Al is de gele blazer trend in opkomst, er zijn nog maar weinig webshops die deze knal kleur verkopen. Ik vond de perfect bij H&M. Wil je hem bestellen? Klik onder de afbeelding op de link.

Gele gevoerde blazer € 49,95


Geen idee hoe je de gele blazer moet combineren? Hieronder een aantal outfits ter inspiratie.

Hilary gaat voor een basic zwarte legging met een witte doorschijnende top en zwarte enkel laarsjes met open teen.

Kim gaat voor de gele blazer met een boyfriend blouse, zwarte leather look jeans  en een paar  zwart suede pumps.Fashion Blogger Roos kiest voor een witte top, een zwart leren rokje en enkel laarsjes met een mini slee hak.Beeld: Google images/Moda Rosa