Doorgaan naar hoofdcontent

Terug van weggeweest: De rubberen armbandjes


Kennen jullie ze nog? De gekleurde rubberen armbandjes wat een mega hype was een paar jaar geleden? Hoe meer je er om je arm had hoe beter en zelfs een beetje creatief buigen met de armbandjes en je had een totaal ander armbandje. Dit jaar staat weer helemaal in het teken van kleur, kleur en kleur.

De rubberen armbandjes mogen hierbij niet ontbreken en worden in veel webshops als weer gespot. De trend is coming back! Je kunt er je eigen draai aan geven door er een bedeltje aan te hangen en combineren met verschillende kleurtjes.

Klik op de link onder de afbeelding om deze armbandjes meteen te bestellen.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.