Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Terug van weggeweest: De rubberen armbandjes


Kennen jullie ze nog? De gekleurde rubberen armbandjes wat een mega hype was een paar jaar geleden? Hoe meer je er om je arm had hoe beter en zelfs een beetje creatief buigen met de armbandjes en je had een totaal ander armbandje. Dit jaar staat weer helemaal in het teken van kleur, kleur en kleur.

De rubberen armbandjes mogen hierbij niet ontbreken en worden in veel webshops als weer gespot. De trend is coming back! Je kunt er je eigen draai aan geven door er een bedeltje aan te hangen en combineren met verschillende kleurtjes.

Klik op de link onder de afbeelding om deze armbandjes meteen te bestellen.