Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Tablet cover by Label13

Sinds Februari hebben de twee Kuise meisje  Gigi en Marly hun eigen label, Label13 op de markt gebracht. Sindsdien verschijnen de twee dames regelmatig op de rode loper met één van hun eigen kledingstukken. Als je fan bent van hun Facebook  pagina is het je vast niet ontgaan dat ze nu ook een eigen tablet cover aan de collectie hebben toegevoegd.


"Deze stylish tablethoes is van super mooi lamsleer, met een suede finish voering. Iedere tablethoes wordt gekenmerkt door het label 13 logo. Een stoere maar ook zakelijke hoes" Aldus Label13.

De tablet hoezen hebben een afmeting van 28x22 cm en zijn in twee kleuren beschikbaar. De hoezen kunnen al voor jou zijn voor € 69,00.

Klik hier om de hoezen te bestellen.

www.label13.nl