2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

Tablet cover by Label13

Sinds Februari hebben de twee Kuise meisje  Gigi en Marly hun eigen label, Label13 op de markt gebracht. Sindsdien verschijnen de twee dames regelmatig op de rode loper met één van hun eigen kledingstukken. Als je fan bent van hun Facebook  pagina is het je vast niet ontgaan dat ze nu ook een eigen tablet cover aan de collectie hebben toegevoegd.


"Deze stylish tablethoes is van super mooi lamsleer, met een suede finish voering. Iedere tablethoes wordt gekenmerkt door het label 13 logo. Een stoere maar ook zakelijke hoes" Aldus Label13.

De tablet hoezen hebben een afmeting van 28x22 cm en zijn in twee kleuren beschikbaar. De hoezen kunnen al voor jou zijn voor € 69,00.

Klik hier om de hoezen te bestellen.

www.label13.nl