Doorgaan naar hoofdcontent

Tablet cover by Label13

Sinds Februari hebben de twee Kuise meisje  Gigi en Marly hun eigen label, Label13 op de markt gebracht. Sindsdien verschijnen de twee dames regelmatig op de rode loper met één van hun eigen kledingstukken. Als je fan bent van hun Facebook  pagina is het je vast niet ontgaan dat ze nu ook een eigen tablet cover aan de collectie hebben toegevoegd.


"Deze stylish tablethoes is van super mooi lamsleer, met een suede finish voering. Iedere tablethoes wordt gekenmerkt door het label 13 logo. Een stoere maar ook zakelijke hoes" Aldus Label13.

De tablet hoezen hebben een afmeting van 28x22 cm en zijn in twee kleuren beschikbaar. De hoezen kunnen al voor jou zijn voor € 69,00.

Klik hier om de hoezen te bestellen.

www.label13.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.