Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

T-shirts by So O.

Nederland is weer een fashion label rijker namelijk, So O.! Dit unieke concept heeft Odette Schoonenberg op haar naam staan oftewel Miss O, oprichtster van het bekende PR bureau So PR. Miss O staat bekend om haar ludieke teksten en deze zijn terug te zien op de t-shirts van So O.


"Voor mij is So O. de ultieme combinatie tussen tekst, comfort en creativiteit. Zo zal iedere collectie een vorm van samenwerking omvatten: dit keer zijn het de stylish illustraties van Mandy van Montfoort die de teksten tot leven hebben gewekt binnen een serie ragfijne Tee’s, terwijl de volgende collectie weer een compleet andere twist krijgt. Binnen het So O. concept gaat kwaliteit hand in hand met trends, waarbinnen de teksten altijd aansluiten op het type design. Een T-shirt vraagt immers om een compleet andere tekst, dan bijvoorbeeld een jurkje. Waarbij ook de plaats waarop de tekst staat een essentieel onderdeel vormt.” Verteld Odette.

Dit seizoen gaat het om de t-shirts maar in de toekomst zullen er ook andere items aan de collectie toe worden gevoegd. De t-shirts zijn te bestellen via creatorsofdesire.com en kosten € 39,95. Iedere fashionista moet toch zo een Miss O t-shirt in haar kast hebben liggen?

Wil je Miss O zelf volgen? Dit kan via haar blog meetmisso.com