Doorgaan naar hoofdcontent

T-shirts by So O.

Nederland is weer een fashion label rijker namelijk, So O.! Dit unieke concept heeft Odette Schoonenberg op haar naam staan oftewel Miss O, oprichtster van het bekende PR bureau So PR. Miss O staat bekend om haar ludieke teksten en deze zijn terug te zien op de t-shirts van So O.


"Voor mij is So O. de ultieme combinatie tussen tekst, comfort en creativiteit. Zo zal iedere collectie een vorm van samenwerking omvatten: dit keer zijn het de stylish illustraties van Mandy van Montfoort die de teksten tot leven hebben gewekt binnen een serie ragfijne Tee’s, terwijl de volgende collectie weer een compleet andere twist krijgt. Binnen het So O. concept gaat kwaliteit hand in hand met trends, waarbinnen de teksten altijd aansluiten op het type design. Een T-shirt vraagt immers om een compleet andere tekst, dan bijvoorbeeld een jurkje. Waarbij ook de plaats waarop de tekst staat een essentieel onderdeel vormt.” Verteld Odette.

Dit seizoen gaat het om de t-shirts maar in de toekomst zullen er ook andere items aan de collectie toe worden gevoegd. De t-shirts zijn te bestellen via creatorsofdesire.com en kosten € 39,95. Iedere fashionista moet toch zo een Miss O t-shirt in haar kast hebben liggen?

Wil je Miss O zelf volgen? Dit kan via haar blog meetmisso.com
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.