Doorgaan naar hoofdcontent

Style i love: Mollie King

Mollie King, een 24 jarige dame die langzaam de naam mode icoon begint te krijgen.. Mevrouw King is één van de meiden uit de band "The Saturdays". Ze begint steeds meer op te vallen door haar kledingstijl en zit dan ook regelmatig front row bij de grootste modeshows. Tijdens ons dagelijkse rondje internet kwamen we een aantal foto's van Mollie tegen en opslag werden verliefd op haar kledingstijl!

Met een beetje zoekwerk hier en daar zijn wij tot de conclusie gekomen dat veel van de door Mollie gedragen kleding besteld kunnen worden bij de bekende webshop Asos.

Ben jij benieuwd naar haar kledingstijl kijk dan snel hieronder voor de foto's.Wat vind jij van Mollie's stijl? 

Beeld: Googleimages

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.