Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Style i love: Mollie King

Mollie King, een 24 jarige dame die langzaam de naam mode icoon begint te krijgen.. Mevrouw King is één van de meiden uit de band "The Saturdays". Ze begint steeds meer op te vallen door haar kledingstijl en zit dan ook regelmatig front row bij de grootste modeshows. Tijdens ons dagelijkse rondje internet kwamen we een aantal foto's van Mollie tegen en opslag werden verliefd op haar kledingstijl!

Met een beetje zoekwerk hier en daar zijn wij tot de conclusie gekomen dat veel van de door Mollie gedragen kleding besteld kunnen worden bij de bekende webshop Asos.

Ben jij benieuwd naar haar kledingstijl kijk dan snel hieronder voor de foto's.Wat vind jij van Mollie's stijl? 

Beeld: Googleimages