Doorgaan naar hoofdcontent

Queen for a day

Koninginnedag duurt nog wel heel even maar ondertussen mogen we best rondsnuffelen naar leuke Q-day kleding, weer een leuke smoes om te gaan shoppen! Vorig jaar liep ik een Hello Kitty Q-day t-shirt en kocht ik deze op het laatste moment waardoor dus bijna alle maten al waren uitverkocht en ik een grote maat moest nemen, dus dames.. je kunt er maar beter op tijd bij zijn als je dit jaar er als een Queen bij wilt lopen.

Ik heb gekozen voor een oranje top (mouwloos) met de tekst "Queen for a day", daarbij een lichte spijkerbroek van Only en de voeten houden we simpel met een paar bruine slippers van H&M. Je weet natuurlijk nooit hoelang je op je benen staat dus makkelijke schoenen is zeker een aanrader. Wil jij de items shoppen? Klik dan op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen!
Pieces tanktop Q-day € 12,95 via Sans-online
Only slim superlow € 59,95 via Sans-online
Imitatieleer Sandalen H&M € 19,95Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.