Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Queen for a day

Koninginnedag duurt nog wel heel even maar ondertussen mogen we best rondsnuffelen naar leuke Q-day kleding, weer een leuke smoes om te gaan shoppen! Vorig jaar liep ik een Hello Kitty Q-day t-shirt en kocht ik deze op het laatste moment waardoor dus bijna alle maten al waren uitverkocht en ik een grote maat moest nemen, dus dames.. je kunt er maar beter op tijd bij zijn als je dit jaar er als een Queen bij wilt lopen.

Ik heb gekozen voor een oranje top (mouwloos) met de tekst "Queen for a day", daarbij een lichte spijkerbroek van Only en de voeten houden we simpel met een paar bruine slippers van H&M. Je weet natuurlijk nooit hoelang je op je benen staat dus makkelijke schoenen is zeker een aanrader. Wil jij de items shoppen? Klik dan op de link onder je favoriet om deze meteen te bestellen!
Pieces tanktop Q-day € 12,95 via Sans-online
Only slim superlow € 59,95 via Sans-online
Imitatieleer Sandalen H&M € 19,95