Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Once you go black...


"Once you go black... you never go back" Zelf draag ik vaak zwart, hoeveel verschillende kleurtjes er ook in mijn kast hangen of liggen altijd weer terug naar het vertrouwde zwart. Wie zegt dat je met zwarte kleding niet een geweldige outfit kunt maken? Een heerlijk simpele maar fashioanble outfit.


Ik heb gekozen voor een zwarte blazer van Only, een wit Basic t-shirt voor onder blazer ook van Only, een wet look skinny jeans van Asos en lovely high heels van Cafe Moda. Om de zwarte outfit helemaal af te maken  heb ik gekozen voor een zwarte lak tas van Asos. Klik op de link onder de foto van het item om deze direct te bestellen.


Only Blazer € 39,95 via Bestseller


O-nek top Only € 10,95 via Bestseller
Wet Look skinny jeans € 62,89 via Asos


Lak tas € 55.90 via Asos
Suede Pumps € 39,90 via Cafe Moda