Doorgaan naar hoofdcontent

Once you go black...


"Once you go black... you never go back" Zelf draag ik vaak zwart, hoeveel verschillende kleurtjes er ook in mijn kast hangen of liggen altijd weer terug naar het vertrouwde zwart. Wie zegt dat je met zwarte kleding niet een geweldige outfit kunt maken? Een heerlijk simpele maar fashioanble outfit.


Ik heb gekozen voor een zwarte blazer van Only, een wit Basic t-shirt voor onder blazer ook van Only, een wet look skinny jeans van Asos en lovely high heels van Cafe Moda. Om de zwarte outfit helemaal af te maken  heb ik gekozen voor een zwarte lak tas van Asos. Klik op de link onder de foto van het item om deze direct te bestellen.


Only Blazer € 39,95 via Bestseller


O-nek top Only € 10,95 via Bestseller
Wet Look skinny jeans € 62,89 via Asos


Lak tas € 55.90 via Asos
Suede Pumps € 39,90 via Cafe Moda

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.