Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Once you go black...


"Once you go black... you never go back" Zelf draag ik vaak zwart, hoeveel verschillende kleurtjes er ook in mijn kast hangen of liggen altijd weer terug naar het vertrouwde zwart. Wie zegt dat je met zwarte kleding niet een geweldige outfit kunt maken? Een heerlijk simpele maar fashioanble outfit.


Ik heb gekozen voor een zwarte blazer van Only, een wit Basic t-shirt voor onder blazer ook van Only, een wet look skinny jeans van Asos en lovely high heels van Cafe Moda. Om de zwarte outfit helemaal af te maken  heb ik gekozen voor een zwarte lak tas van Asos. Klik op de link onder de foto van het item om deze direct te bestellen.


Only Blazer € 39,95 via Bestseller


O-nek top Only € 10,95 via Bestseller
Wet Look skinny jeans € 62,89 via Asos


Lak tas € 55.90 via Asos
Suede Pumps € 39,90 via Cafe Moda