2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

Once you go black...


"Once you go black... you never go back" Zelf draag ik vaak zwart, hoeveel verschillende kleurtjes er ook in mijn kast hangen of liggen altijd weer terug naar het vertrouwde zwart. Wie zegt dat je met zwarte kleding niet een geweldige outfit kunt maken? Een heerlijk simpele maar fashioanble outfit.


Ik heb gekozen voor een zwarte blazer van Only, een wit Basic t-shirt voor onder blazer ook van Only, een wet look skinny jeans van Asos en lovely high heels van Cafe Moda. Om de zwarte outfit helemaal af te maken  heb ik gekozen voor een zwarte lak tas van Asos. Klik op de link onder de foto van het item om deze direct te bestellen.


Only Blazer € 39,95 via Bestseller


O-nek top Only € 10,95 via Bestseller
Wet Look skinny jeans € 62,89 via Asos


Lak tas € 55.90 via Asos
Suede Pumps € 39,90 via Cafe Moda