Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

Musthave: River Island Faded Animal Print Jeans

Vorig jaar schreven we een artikel op FG over de faded animal printed jeans maar de trend bleef een beetje hangen en verder dan celebs kwamen ze eigenlijk niet. Dit jaar vecht deze jeans weer helemaal terug en dat is gelukt. Celebs maar ook de bekende bloggers lopen rond te paraderen in een animal print jeans.

Via ASOS.com  kwam ik onderstaande broek tegen die iedere fashionista wel in haar kast moet hebben liggen. Als je je af vraagt hoe je deze jeans kunt combineren? Wees creatief. Het maakt dit jaar niet uit welke kleuren je waarbij aan trekt, alles kan en alles mag. De jeans kost € 52,74 en is van het merk River Island. De achterkant van deze jeans bevat op de achterkant een paar kleine gouden studs.

Je kunt hem hier meteen bestellen.