Doorgaan naar hoofdcontent

Musthave: River Island Faded Animal Print Jeans

Vorig jaar schreven we een artikel op FG over de faded animal printed jeans maar de trend bleef een beetje hangen en verder dan celebs kwamen ze eigenlijk niet. Dit jaar vecht deze jeans weer helemaal terug en dat is gelukt. Celebs maar ook de bekende bloggers lopen rond te paraderen in een animal print jeans.

Via ASOS.com  kwam ik onderstaande broek tegen die iedere fashionista wel in haar kast moet hebben liggen. Als je je af vraagt hoe je deze jeans kunt combineren? Wees creatief. Het maakt dit jaar niet uit welke kleuren je waarbij aan trekt, alles kan en alles mag. De jeans kost € 52,74 en is van het merk River Island. De achterkant van deze jeans bevat op de achterkant een paar kleine gouden studs.

Je kunt hem hier meteen bestellen.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.