Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Musthave: River Island Faded Animal Print Jeans

Vorig jaar schreven we een artikel op FG over de faded animal printed jeans maar de trend bleef een beetje hangen en verder dan celebs kwamen ze eigenlijk niet. Dit jaar vecht deze jeans weer helemaal terug en dat is gelukt. Celebs maar ook de bekende bloggers lopen rond te paraderen in een animal print jeans.

Via ASOS.com  kwam ik onderstaande broek tegen die iedere fashionista wel in haar kast moet hebben liggen. Als je je af vraagt hoe je deze jeans kunt combineren? Wees creatief. Het maakt dit jaar niet uit welke kleuren je waarbij aan trekt, alles kan en alles mag. De jeans kost € 52,74 en is van het merk River Island. De achterkant van deze jeans bevat op de achterkant een paar kleine gouden studs.

Je kunt hem hier meteen bestellen.