Doorgaan naar hoofdcontent

Modeadvies bij Hema

De nieuwe voorjaarsmode is binnen gedruppeld bij Hema. Deze voorjaars collectie mag je niet missen! Van jumpsuits tot stoere jacks en broeken in felle kleuren. Felle kleuren mag je dit voorjaar sowieso niet missen. Hema geeft Donderdag 15 en Vrijdag 16 Maart gratis een modeworkshop onder het genot van een bubbels

Op deze dagen zullen er professionele stylistes rondlopen voor een gratis stylingadvies. Je krijgt gratis stylingtips hoe je met de nieuwe voorjaarmode van Hema de leukste combinaties kunt maken die helemaal zijn afgestemd op jou kledingstijl. Maar dat is nog niet alles want ook krijg je bij je nieuwe look een persoonlijk make-up advies.

Koop je één van de dagen voor € 25,00 of meer aan damesmode dan krijg je een gratis nagellak cadeau t.w.v € 2,50. (maximaal 1 per klant) De Workshops worden gehouden van 18:00 tot 20:00 en zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen.

Lijkt het jou leuk om styling advies te krijgen van een professionele stylist? Kom dan Donerdag 15 of Vrijdag 16 Maart naar één van de Hema filialen. Op Hema.nl/modeadvies vind je een overzicht van de filialen die deelnemen. Neem snel een kijkje en kijk of er bij jou in de buurt een workshop gehouden zal worden.

www.hema.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.