Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

Modeadvies bij Hema

De nieuwe voorjaarsmode is binnen gedruppeld bij Hema. Deze voorjaars collectie mag je niet missen! Van jumpsuits tot stoere jacks en broeken in felle kleuren. Felle kleuren mag je dit voorjaar sowieso niet missen. Hema geeft Donderdag 15 en Vrijdag 16 Maart gratis een modeworkshop onder het genot van een bubbels

Op deze dagen zullen er professionele stylistes rondlopen voor een gratis stylingadvies. Je krijgt gratis stylingtips hoe je met de nieuwe voorjaarmode van Hema de leukste combinaties kunt maken die helemaal zijn afgestemd op jou kledingstijl. Maar dat is nog niet alles want ook krijg je bij je nieuwe look een persoonlijk make-up advies.

Koop je één van de dagen voor € 25,00 of meer aan damesmode dan krijg je een gratis nagellak cadeau t.w.v € 2,50. (maximaal 1 per klant) De Workshops worden gehouden van 18:00 tot 20:00 en zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen.

Lijkt het jou leuk om styling advies te krijgen van een professionele stylist? Kom dan Donerdag 15 of Vrijdag 16 Maart naar één van de Hema filialen. Op Hema.nl/modeadvies vind je een overzicht van de filialen die deelnemen. Neem snel een kijkje en kijk of er bij jou in de buurt een workshop gehouden zal worden.

www.hema.nl