Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Lush opent winkel in Utrecht

Psssst, een heel leuk nieuwtje voor dames (en heren) uit de omgeving van Utrecht, Lush opent  Vrijdag 27 April haar deuren in hartje Utrecht en dat moet natuurlijk gevierd worden! Wat is een feestje zonder jou erbij? Lees gauw verder om de intro video te bekijken.


Dat er duizende Lush fans op deze aarde rondlopen is geen geheim meer. Als je éénmaal met Lush in aanraking bent gekomen wil je niet meer anders. Als je éénmaal in 1 van de Lush winkels bent geweest wil je er niet meer weg. Zet 27 April maar vast in je agenda want die datum wil je zeker niet missen. Lush opent dan een gloednieuwe winkel.

Om 12uur zal de feestelijke opening beginnen op de Steenweg 46-48 in Utrecht
www.lush.nl