Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

Lush opent winkel in Utrecht

Psssst, een heel leuk nieuwtje voor dames (en heren) uit de omgeving van Utrecht, Lush opent  Vrijdag 27 April haar deuren in hartje Utrecht en dat moet natuurlijk gevierd worden! Wat is een feestje zonder jou erbij? Lees gauw verder om de intro video te bekijken.


Dat er duizende Lush fans op deze aarde rondlopen is geen geheim meer. Als je éénmaal met Lush in aanraking bent gekomen wil je niet meer anders. Als je éénmaal in 1 van de Lush winkels bent geweest wil je er niet meer weg. Zet 27 April maar vast in je agenda want die datum wil je zeker niet missen. Lush opent dan een gloednieuwe winkel.

Om 12uur zal de feestelijke opening beginnen op de Steenweg 46-48 in Utrecht
www.lush.nl