Doorgaan naar hoofdcontent

Lush opent winkel in Utrecht

Psssst, een heel leuk nieuwtje voor dames (en heren) uit de omgeving van Utrecht, Lush opent  Vrijdag 27 April haar deuren in hartje Utrecht en dat moet natuurlijk gevierd worden! Wat is een feestje zonder jou erbij? Lees gauw verder om de intro video te bekijken.


Dat er duizende Lush fans op deze aarde rondlopen is geen geheim meer. Als je éénmaal met Lush in aanraking bent gekomen wil je niet meer anders. Als je éénmaal in 1 van de Lush winkels bent geweest wil je er niet meer weg. Zet 27 April maar vast in je agenda want die datum wil je zeker niet missen. Lush opent dan een gloednieuwe winkel.

Om 12uur zal de feestelijke opening beginnen op de Steenweg 46-48 in Utrecht
www.lush.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.