Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY TIP || Tweezerman vijlen doosje

Vijlen kun je niet genoeg hebben. Je kunt daarom ook beter op zoveel mogelijk plekken in huis een vijl hebben liggen en natuurlijk in je tas voor je onderweg een gescheurde nagel oploopt. Een losse vijl is niet echt praktisch om te vinden in je tas. Wij hebben hier een leuke oplossing voor gevonden bij de Bijenkorf.

Je wilt natuurlijk wel een beetje fashionable je nagels vijlen. Wij hebben onderstaand doosje gevonden die alle kenmerken heeft van lucifer doosje. Hier zitten dan geen lucifers in maar nagelvijltjes van Tweezerman. Erg handig voor onderweg en voor dat kleine prijsje van € 5,50 kun je deze natuurlijk niet laten liggen. Je hebt twee verschillende designs, een roze en een blauwe.

Voor het roze design klik hier en voor het blauwe design klik hier.
www.Bijenkorf.nl