Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

LOVELY TIP || Tweezerman vijlen doosje

Vijlen kun je niet genoeg hebben. Je kunt daarom ook beter op zoveel mogelijk plekken in huis een vijl hebben liggen en natuurlijk in je tas voor je onderweg een gescheurde nagel oploopt. Een losse vijl is niet echt praktisch om te vinden in je tas. Wij hebben hier een leuke oplossing voor gevonden bij de Bijenkorf.

Je wilt natuurlijk wel een beetje fashionable je nagels vijlen. Wij hebben onderstaand doosje gevonden die alle kenmerken heeft van lucifer doosje. Hier zitten dan geen lucifers in maar nagelvijltjes van Tweezerman. Erg handig voor onderweg en voor dat kleine prijsje van € 5,50 kun je deze natuurlijk niet laten liggen. Je hebt twee verschillende designs, een roze en een blauwe.

Voor het roze design klik hier en voor het blauwe design klik hier.
www.Bijenkorf.nl