Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY TIP || Tweezerman vijlen doosje

Vijlen kun je niet genoeg hebben. Je kunt daarom ook beter op zoveel mogelijk plekken in huis een vijl hebben liggen en natuurlijk in je tas voor je onderweg een gescheurde nagel oploopt. Een losse vijl is niet echt praktisch om te vinden in je tas. Wij hebben hier een leuke oplossing voor gevonden bij de Bijenkorf.

Je wilt natuurlijk wel een beetje fashionable je nagels vijlen. Wij hebben onderstaand doosje gevonden die alle kenmerken heeft van lucifer doosje. Hier zitten dan geen lucifers in maar nagelvijltjes van Tweezerman. Erg handig voor onderweg en voor dat kleine prijsje van € 5,50 kun je deze natuurlijk niet laten liggen. Je hebt twee verschillende designs, een roze en een blauwe.

Voor het roze design klik hier en voor het blauwe design klik hier.
www.Bijenkorf.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.