Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY FASHION || Vai Vai sneaker musthave

Tussen de pumps en stiletto's zijn een paar hippe en fashionable sneakers een echte múst daarbij moeten we natuurlijk een beetje zuinig zijn op onze voetjes. Altijd hakken dragen is niet fijn voor ze dus een keer afwisselen met een paar leuke sneakers kan geen kwaad. Wij hebben de echte sneaker musthave gespot!

Sneakers die je kunt dragen bij een skinny, chino, boyfriend jeans of welke jeans dan ook. Met deze sneakers mag je zeker gezien worden. De blauwe sneaker bevat een suede strik en de beige sneaker heeft een leren strik.

Wil jij deze mooie gympies meteen bestellen? Klik hier voor de blauwe sneakers en hier voor de beige kleur.

www.Bijenkorf.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.