Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

LOVELY FASHION || Vai Vai sneaker musthave

Tussen de pumps en stiletto's zijn een paar hippe en fashionable sneakers een echte múst daarbij moeten we natuurlijk een beetje zuinig zijn op onze voetjes. Altijd hakken dragen is niet fijn voor ze dus een keer afwisselen met een paar leuke sneakers kan geen kwaad. Wij hebben de echte sneaker musthave gespot!

Sneakers die je kunt dragen bij een skinny, chino, boyfriend jeans of welke jeans dan ook. Met deze sneakers mag je zeker gezien worden. De blauwe sneaker bevat een suede strik en de beige sneaker heeft een leren strik.

Wil jij deze mooie gympies meteen bestellen? Klik hier voor de blauwe sneakers en hier voor de beige kleur.

www.Bijenkorf.nl