Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY FASHION || Vai Vai sneaker musthave

Tussen de pumps en stiletto's zijn een paar hippe en fashionable sneakers een echte múst daarbij moeten we natuurlijk een beetje zuinig zijn op onze voetjes. Altijd hakken dragen is niet fijn voor ze dus een keer afwisselen met een paar leuke sneakers kan geen kwaad. Wij hebben de echte sneaker musthave gespot!

Sneakers die je kunt dragen bij een skinny, chino, boyfriend jeans of welke jeans dan ook. Met deze sneakers mag je zeker gezien worden. De blauwe sneaker bevat een suede strik en de beige sneaker heeft een leren strik.

Wil jij deze mooie gympies meteen bestellen? Klik hier voor de blauwe sneakers en hier voor de beige kleur.

www.Bijenkorf.nl