Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY FASHION || Fashionable door de regen

Eindelijk dachten we dat het zonnetje zich meer zou gaan laten zien maar helaas heeft het zonnetje zich weer ingeruild voor een hoop regen. Wat trekken we dan in hemelsnaam aan onze voeten? Precies, regenlaarzen. Niet van die lompe groene rubberlaarzen maar fijne fashionable regenlaarzen.Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet zodat je met een gerust hart als een echte fashionista door de regen kan slenteren. Klik op de link onder de afbeelding van jou favoriet om deze meteen te bestellen.
www.nelly.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.