Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY DIY || Studded i-phone hoesje

Vorige week hadden we twee leuke DIY's online gezet die we hadden gevonden op het net. Een DIY Alexander Wang Rocco bag en een DIY Neon studded clutch. Vandaag hebben we weer een onwijs leuke zelf maak tip voor jullie. Namelijk een Studded i-phone hoesje.


Deze tutorial komt van thefujifiles.com en is onwijs simpel te maken. Heb je dus even niks te doen en verveel je je dood? Met deze leuke tut kom je je dag wel door. Voor goedkope i phone hoesjes en de studs kijk je gewoon op Ebay. Hier vind je veel soorten verschillende studs en simpele hoesjes. Kun je niet zo lang wachten dan kun je het altijd proberen bij de trouwe Marktplaats.

Bron: www.thefujifiles.com