Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

LOVELY DIY || Studded i-phone hoesje

Vorige week hadden we twee leuke DIY's online gezet die we hadden gevonden op het net. Een DIY Alexander Wang Rocco bag en een DIY Neon studded clutch. Vandaag hebben we weer een onwijs leuke zelf maak tip voor jullie. Namelijk een Studded i-phone hoesje.


Deze tutorial komt van thefujifiles.com en is onwijs simpel te maken. Heb je dus even niks te doen en verveel je je dood? Met deze leuke tut kom je je dag wel door. Voor goedkope i phone hoesjes en de studs kijk je gewoon op Ebay. Hier vind je veel soorten verschillende studs en simpele hoesjes. Kun je niet zo lang wachten dan kun je het altijd proberen bij de trouwe Marktplaats.

Bron: www.thefujifiles.com