2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

LOVELY DIY || Studded i-phone hoesje

Vorige week hadden we twee leuke DIY's online gezet die we hadden gevonden op het net. Een DIY Alexander Wang Rocco bag en een DIY Neon studded clutch. Vandaag hebben we weer een onwijs leuke zelf maak tip voor jullie. Namelijk een Studded i-phone hoesje.


Deze tutorial komt van thefujifiles.com en is onwijs simpel te maken. Heb je dus even niks te doen en verveel je je dood? Met deze leuke tut kom je je dag wel door. Voor goedkope i phone hoesjes en de studs kijk je gewoon op Ebay. Hier vind je veel soorten verschillende studs en simpele hoesjes. Kun je niet zo lang wachten dan kun je het altijd proberen bij de trouwe Marktplaats.

Bron: www.thefujifiles.com