Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY DIY || Studded i-phone hoesje

Vorige week hadden we twee leuke DIY's online gezet die we hadden gevonden op het net. Een DIY Alexander Wang Rocco bag en een DIY Neon studded clutch. Vandaag hebben we weer een onwijs leuke zelf maak tip voor jullie. Namelijk een Studded i-phone hoesje.


Deze tutorial komt van thefujifiles.com en is onwijs simpel te maken. Heb je dus even niks te doen en verveel je je dood? Met deze leuke tut kom je je dag wel door. Voor goedkope i phone hoesjes en de studs kijk je gewoon op Ebay. Hier vind je veel soorten verschillende studs en simpele hoesjes. Kun je niet zo lang wachten dan kun je het altijd proberen bij de trouwe Marktplaats.

Bron: www.thefujifiles.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.