Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY DIY || Neon Stud Clutch

Clutches zijn onwijs leuk om mee te nemen voor als je geen grote en onhandige tas om je arm wil hebben hangen. Een clutch is net iets luxer dus ook leuk om mee te nemen naar een etentje of een feestje. Een Neon kleur clutch is daarom een ├ęcht musthave. We hebben een leuke do it yourself gevonden waarbij je jou oude clutch om tovert tot een lovely eyecatcher!

Niet alleen pastelkleuren zijn dit voorjaar helemaal hot en happening maar ook de neon kleuren waar we afgelopen jaar al van hebben mogen snoepen ontbreken dit voorjaar ook niet. Met onderstaande tutorial maak jij je eigen neon clutch! Wil je de gehele tutorial lezen klik dan hier.


Bron: glitternglue.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.