Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

LOVELY DIY || Neon Stud Clutch

Clutches zijn onwijs leuk om mee te nemen voor als je geen grote en onhandige tas om je arm wil hebben hangen. Een clutch is net iets luxer dus ook leuk om mee te nemen naar een etentje of een feestje. Een Neon kleur clutch is daarom een ├ęcht musthave. We hebben een leuke do it yourself gevonden waarbij je jou oude clutch om tovert tot een lovely eyecatcher!

Niet alleen pastelkleuren zijn dit voorjaar helemaal hot en happening maar ook de neon kleuren waar we afgelopen jaar al van hebben mogen snoepen ontbreken dit voorjaar ook niet. Met onderstaande tutorial maak jij je eigen neon clutch! Wil je de gehele tutorial lezen klik dan hier.


Bron: glitternglue.com