Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY DIY || Neon Stud Clutch

Clutches zijn onwijs leuk om mee te nemen voor als je geen grote en onhandige tas om je arm wil hebben hangen. Een clutch is net iets luxer dus ook leuk om mee te nemen naar een etentje of een feestje. Een Neon kleur clutch is daarom een écht musthave. We hebben een leuke do it yourself gevonden waarbij je jou oude clutch om tovert tot een lovely eyecatcher!

Niet alleen pastelkleuren zijn dit voorjaar helemaal hot en happening maar ook de neon kleuren waar we afgelopen jaar al van hebben mogen snoepen ontbreken dit voorjaar ook niet. Met onderstaande tutorial maak jij je eigen neon clutch! Wil je de gehele tutorial lezen klik dan hier.


Bron: glitternglue.com