Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY DIY || Alexander Wang Rocco bag

De Alexander Wang Rocco tassen zijn niet meer weg te denken. Bijna iedere celebrity loopt te pronken met de Rocco tas en zeg nou zelf, het liefst willen we er allemaal eentje. Wij vonden een leuke do it yourself voor het maken van je eigen Alexander Wang Rocco bag maar dan stukken goedkoper als de real versie van de tas.It-girls als Kristin Cavallari ne de Olsen zusjes zijn helemaal gek van hun Rocco bag en worden er dan ook regelmatig mee gespot. Hoe leuk is het als jij straks met jouw unieke Rocco tas door de stad kan gaan pronken? Wil je de gehele tutorial lezen klik dan hier.

Heb je toch geen zin om je eigen Rocco tas te maken dan kun je deze ook makkelijk bestellen via modemusthaves voor € 64,95 maar wees snel want de tassen vliegen als warme broodjes over de toonbank.