Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

LOVELY DIY || Alexander Wang Rocco bag

De Alexander Wang Rocco tassen zijn niet meer weg te denken. Bijna iedere celebrity loopt te pronken met de Rocco tas en zeg nou zelf, het liefst willen we er allemaal eentje. Wij vonden een leuke do it yourself voor het maken van je eigen Alexander Wang Rocco bag maar dan stukken goedkoper als de real versie van de tas.It-girls als Kristin Cavallari ne de Olsen zusjes zijn helemaal gek van hun Rocco bag en worden er dan ook regelmatig mee gespot. Hoe leuk is het als jij straks met jouw unieke Rocco tas door de stad kan gaan pronken? Wil je de gehele tutorial lezen klik dan hier.

Heb je toch geen zin om je eigen Rocco tas te maken dan kun je deze ook makkelijk bestellen via modemusthaves voor € 64,95 maar wees snel want de tassen vliegen als warme broodjes over de toonbank.