Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY DIY || Alexander Wang Rocco bag

De Alexander Wang Rocco tassen zijn niet meer weg te denken. Bijna iedere celebrity loopt te pronken met de Rocco tas en zeg nou zelf, het liefst willen we er allemaal eentje. Wij vonden een leuke do it yourself voor het maken van je eigen Alexander Wang Rocco bag maar dan stukken goedkoper als de real versie van de tas.It-girls als Kristin Cavallari ne de Olsen zusjes zijn helemaal gek van hun Rocco bag en worden er dan ook regelmatig mee gespot. Hoe leuk is het als jij straks met jouw unieke Rocco tas door de stad kan gaan pronken? Wil je de gehele tutorial lezen klik dan hier.

Heb je toch geen zin om je eigen Rocco tas te maken dan kun je deze ook makkelijk bestellen via modemusthaves voor € 64,95 maar wees snel want de tassen vliegen als warme broodjes over de toonbank.
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.