Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

LOVELY DIY || Alexander Wang Rocco bag

De Alexander Wang Rocco tassen zijn niet meer weg te denken. Bijna iedere celebrity loopt te pronken met de Rocco tas en zeg nou zelf, het liefst willen we er allemaal eentje. Wij vonden een leuke do it yourself voor het maken van je eigen Alexander Wang Rocco bag maar dan stukken goedkoper als de real versie van de tas.It-girls als Kristin Cavallari ne de Olsen zusjes zijn helemaal gek van hun Rocco bag en worden er dan ook regelmatig mee gespot. Hoe leuk is het als jij straks met jouw unieke Rocco tas door de stad kan gaan pronken? Wil je de gehele tutorial lezen klik dan hier.

Heb je toch geen zin om je eigen Rocco tas te maken dan kun je deze ook makkelijk bestellen via modemusthaves voor € 64,95 maar wees snel want de tassen vliegen als warme broodjes over de toonbank.