Doorgaan naar hoofdcontent

Lovely diary: Verjaardag, kliederen en geen succes manicure

Deze week weer een bomvolle diary van Kim. Knoeien in je agenda, verjaardag vieren met wafels en borrels, pakketjes ontvangen en thuis een manicure doen dat is waar het deze week om draaide. Normaal gesproken zou ik mijn diary op vrijdag online zetten maar deze keer was hij iets later.


Zo nieuwschierig naar de nieuwe lakjes van Revlon dat ik ze maar heb uitgetest in mijn agenda.

En dit zijn ze dan, de lente/zomer lakjes van Revlon en ik kan alvast zeggen... ik ben fan! Volgende week vind je meer hier op SWIL over deze mooie lakjes.

Pakketjes krijgen vinden we allemaal leuk en deze week was het weer spitsuur voor de postbode op de Bothastraat! O.a dit pakketjes van de nieuwe Dove lijn kreeg ik toegestuurd, heerlijke geur!

Awh oh, dit gebeurd er als je jezelf is onder handen neemt met een manicure, een gescheurde nagelriem! 

Over deze massage bar heb ik al eens eerder geschreven, hij is van ONE bath & Body. Aangezien ik geen nagelriem olie in de buurt had besloot ik deze massage bar te gebruiken en dit is zeker een tip!

Say what? 3 T-shirts voor € 15,96!! Do I need to say more?

Weten jullie nog het schoenen artikel over de budget schoenen van Action? Ik besloot om deze donker blauw (bijna zwarte) gympies mee te nemen voor maar € 3,98. Ze zitten heerlijk, dus ben jij nog opzoek naar heerlijk zittende schoenen voor een budget prijs, ren dan even de Action binnen.


Jarig zijn is leuk, toch? Dit horloge ontving ik met open armen!

En natuurlijk wie jarig is drinkt een borrel!!

Een rondje door Action en je komt nooit met lege handen bij de kassa.... 

Ook deze lakjes vielen zomaar in mijn winkelmandje... de kleurtjes Nude en Earth! 

Hoe leuk is deze gum? Thanks ² zusjelief, die barst van de lieve leuke gummetjes. Hij heeft een plekje op ons SWIL bureau! 

Jarig zijn is echt leuk!!! ;-) 

Hoe leuk zijn deze boxers van, jawel Spongebob!! Ik spotte ze bij Action voor € 4,95. Ook kon je nog kiezen uit Elmo en Hömer Simpson.

We waren een beetje te laat me taart dus kocht ik bij de AH flashwafels met een paar blikken vlaaifruit en natuurlijk slagroom! It's delicious.. 

We kunnen er weer tegenaan met een tray Energy! Don´t judge me.. I´m addicted! 

Dit heeft weinig uitleg nodig toch? :-)

Na je verjaardag wakker worden met een kopje thee, beter kan niet!
Om deze diary af te sluiten, een foto van mijn kleine mannetje en alvast een little sneak peek van de eerst outfit voor SWIL! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.