Lovely diary: Verjaardag, kliederen en geen succes manicure

Deze week weer een bomvolle diary van Kim. Knoeien in je agenda, verjaardag vieren met wafels en borrels, pakketjes ontvangen en thuis een manicure doen dat is waar het deze week om draaide. Normaal gesproken zou ik mijn diary op vrijdag online zetten maar deze keer was hij iets later.


Zo nieuwschierig naar de nieuwe lakjes van Revlon dat ik ze maar heb uitgetest in mijn agenda.

En dit zijn ze dan, de lente/zomer lakjes van Revlon en ik kan alvast zeggen... ik ben fan! Volgende week vind je meer hier op SWIL over deze mooie lakjes.

Pakketjes krijgen vinden we allemaal leuk en deze week was het weer spitsuur voor de postbode op de Bothastraat! O.a dit pakketjes van de nieuwe Dove lijn kreeg ik toegestuurd, heerlijke geur!

Awh oh, dit gebeurd er als je jezelf is onder handen neemt met een manicure, een gescheurde nagelriem! 

Over deze massage bar heb ik al eens eerder geschreven, hij is van ONE bath & Body. Aangezien ik geen nagelriem olie in de buurt had besloot ik deze massage bar te gebruiken en dit is zeker een tip!

Say what? 3 T-shirts voor € 15,96!! Do I need to say more?

Weten jullie nog het schoenen artikel over de budget schoenen van Action? Ik besloot om deze donker blauw (bijna zwarte) gympies mee te nemen voor maar € 3,98. Ze zitten heerlijk, dus ben jij nog opzoek naar heerlijk zittende schoenen voor een budget prijs, ren dan even de Action binnen.


Jarig zijn is leuk, toch? Dit horloge ontving ik met open armen!

En natuurlijk wie jarig is drinkt een borrel!!

Een rondje door Action en je komt nooit met lege handen bij de kassa.... 

Ook deze lakjes vielen zomaar in mijn winkelmandje... de kleurtjes Nude en Earth! 

Hoe leuk is deze gum? Thanks ² zusjelief, die barst van de lieve leuke gummetjes. Hij heeft een plekje op ons SWIL bureau! 

Jarig zijn is echt leuk!!! ;-) 

Hoe leuk zijn deze boxers van, jawel Spongebob!! Ik spotte ze bij Action voor € 4,95. Ook kon je nog kiezen uit Elmo en Hömer Simpson.

We waren een beetje te laat me taart dus kocht ik bij de AH flashwafels met een paar blikken vlaaifruit en natuurlijk slagroom! It's delicious.. 

We kunnen er weer tegenaan met een tray Energy! Don´t judge me.. I´m addicted! 

Dit heeft weinig uitleg nodig toch? :-)

Na je verjaardag wakker worden met een kopje thee, beter kan niet!
Om deze diary af te sluiten, een foto van mijn kleine mannetje en alvast een little sneak peek van de eerst outfit voor SWIL!