Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Lovely diary: Verjaardag, kliederen en geen succes manicure

Deze week weer een bomvolle diary van Kim. Knoeien in je agenda, verjaardag vieren met wafels en borrels, pakketjes ontvangen en thuis een manicure doen dat is waar het deze week om draaide. Normaal gesproken zou ik mijn diary op vrijdag online zetten maar deze keer was hij iets later.


Zo nieuwschierig naar de nieuwe lakjes van Revlon dat ik ze maar heb uitgetest in mijn agenda.

En dit zijn ze dan, de lente/zomer lakjes van Revlon en ik kan alvast zeggen... ik ben fan! Volgende week vind je meer hier op SWIL over deze mooie lakjes.

Pakketjes krijgen vinden we allemaal leuk en deze week was het weer spitsuur voor de postbode op de Bothastraat! O.a dit pakketjes van de nieuwe Dove lijn kreeg ik toegestuurd, heerlijke geur!

Awh oh, dit gebeurd er als je jezelf is onder handen neemt met een manicure, een gescheurde nagelriem! 

Over deze massage bar heb ik al eens eerder geschreven, hij is van ONE bath & Body. Aangezien ik geen nagelriem olie in de buurt had besloot ik deze massage bar te gebruiken en dit is zeker een tip!

Say what? 3 T-shirts voor € 15,96!! Do I need to say more?

Weten jullie nog het schoenen artikel over de budget schoenen van Action? Ik besloot om deze donker blauw (bijna zwarte) gympies mee te nemen voor maar € 3,98. Ze zitten heerlijk, dus ben jij nog opzoek naar heerlijk zittende schoenen voor een budget prijs, ren dan even de Action binnen.


Jarig zijn is leuk, toch? Dit horloge ontving ik met open armen!

En natuurlijk wie jarig is drinkt een borrel!!

Een rondje door Action en je komt nooit met lege handen bij de kassa.... 

Ook deze lakjes vielen zomaar in mijn winkelmandje... de kleurtjes Nude en Earth! 

Hoe leuk is deze gum? Thanks ² zusjelief, die barst van de lieve leuke gummetjes. Hij heeft een plekje op ons SWIL bureau! 

Jarig zijn is echt leuk!!! ;-) 

Hoe leuk zijn deze boxers van, jawel Spongebob!! Ik spotte ze bij Action voor € 4,95. Ook kon je nog kiezen uit Elmo en Hömer Simpson.

We waren een beetje te laat me taart dus kocht ik bij de AH flashwafels met een paar blikken vlaaifruit en natuurlijk slagroom! It's delicious.. 

We kunnen er weer tegenaan met een tray Energy! Don´t judge me.. I´m addicted! 

Dit heeft weinig uitleg nodig toch? :-)

Na je verjaardag wakker worden met een kopje thee, beter kan niet!
Om deze diary af te sluiten, een foto van mijn kleine mannetje en alvast een little sneak peek van de eerst outfit voor SWIL!